2018. május 25. Péntek, Orbán.
 

Tervei szerint az általános iskola alsó tagozatában tanító, diabéteszes gyermekekkel kapcsolatba kerülő pedagógusokra is kiterjeszti oktatóprogramját az idén tízéves Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Tervei szerint az általános iskola alsó tagozatában tanító, diabéteszes gyermekekkel kapcsolatba kerülő pedagógusokra is kiterjeszti oktatóprogramját az idén tízéves Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint nem előzte meg hatásvizsgálat, nem kérték ki szakemberek véleményét és nem egyeztetettek a kilenc évfolyamos általános iskoláról, amelyről a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülésén tárgyalnak majd a kormánypárti képviselők.

Újabb domborművel gazdagodott a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kerítésének képcsarnoka.

 


Körösszegapáti – Tizenhat lány és fiú Kormányné Virányi Ilona tanárnő osztályfőnök és Vad Erzsébet igazgató vezetésével járta be az iskola osztálytermeit, hogy még egyszer búcsút vegyenek a most feldíszített helyiségektől. Az iskola tanulói sorfalat álltak és ezzel is ünnepélyesebbé tették ezt a napot a búcsúzó diákok számára.

 

 

 


Pocsaj – Elballagtak a pocsaji általános iskola nyolcadik osztályosai június 16-án, búcsút vettek az iskolától: szeptemberben már más iskola padjait fogják koptatni mindannyian.


Körösszakál - Bedőn már tavaly ősz óta használják, Körösszakálban e héten állítják üzembe.

A címben leírt gondolat volt a jelmondata annak a környezetvédelmi hétnek, amit a csökmői Bocskai István Általános Iskola szervezett április 14-től 22-ig.

Bocskai-nap Csökmőn2009-06-02 15:28:07

A csökmői Bocskai István Általános Iskola idén is megrendezte a Bocskai-napot.

Mint minden év novemberében, az idén is megszervezte Jótékonysági Estjét a komádi Barsi Dénes Általános Iskola Diákönkormányzata.

  "Információ hatalom..." címmel idén is megrendezi országos informatika tanulmányi versenyét a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat.« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!