2018. június 17. Vasárnap, Laura, Alida.
 

Elsőfokúra mérsékelte az árvízvédelmi készültséget a Hortobágy-Berettyón Bucsa és Nádudvar között vasárnap a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság (Tivizig) – közölte az igazgatóság védelemvezetője az MTI-vel.

Fagyra és hóra várnak a gazdák, hogy elpusztuljanak a kártevők.

Az Európai Unió 2020-ig tartó költségvetési ciklusában 200-250 milliárd forintot fordíthat Magyarország árvízvédelemre – mondta Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság műszaki főigazgató-helyettese pénteken Baján, az Árvízi veszélyeztetettség Magyarországon 2014 című konferencia előtt tartott sajtótájékoztatón.

Szombaton tartották a berettyóújfalui mentőcsoport rendszerbeállító gyakorlatát.

Árvíz - Több mint 2500 kilométeren van készültség
Budapest, 2013. április 7., vasárnap (MTI) – A folyók magyarországi szakaszain több mint 2500 kilométeren van árvízvédelmi készültség, számottevő csapadék sehol sem valószínű vasárnap – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Gyakorlatoztak a polgári védelmisek április 20-án Csökmőn, másnap Darvason, ma pedig Zsákán. A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pályázati támogatásból tudta megszervezni ezt a képzést a Berettyó folyó melletti településeknek.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!