2018. június 17. Vasárnap, Laura, Alida.
 

A fejlesztéssel ideális környezet alakult ki mind az Egészségházban dolgozók, mind a betegek részére.

Megálmodott városközpont2014-12-22 11:42:49

Kávézó és könyvesbolt is üzemel majd a megújult kulturális központban.

Közösségi térként használhatják, illetve otthont ad a Szélrózsa Hagyományőrző Egyesület táncosainak is.

Ökumenikus istentisztelettel egybekötve adták át a pocsaji református imaházat.

Ünnepélyes keretek között adták át Esztárban a helyi piacteret a napokban.

Nem csak az épület, a kulturális élet is újjáéled Újfaluban.

Mintegy nyolcvanan részesültek elismerésben a Magyar Sport Házában abból a négyszáz fiatalból, akik kiérdemelték a “Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2013″ díjat; nekik ünnepélyes keretek között Hoffmann Rózsa köznevelésért és Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár nyújtotta át szerdán az oklevelet.

Felújított gyermekorvosi rendelőt kapott Berettyóújfalu a „születésnapjára”.

Korábban hírt adtunk arról, hogy felvidéki magyar vállalkozói befektetőkkel újraindul a tejporgyártás a berettyóújfalui gyárban. Az ünnepélyes átadót ma tartották.

Átadták csütörtökön a felújított Semsey Kastélyt Balmazújvárosban; a város egyik legjellegzetesebb épülete 405 millió forintból újult meg.

Az óvodások rajz kiállítással és ünnepi műsorral, a kertbarát kör és a népfőiskolai egyesület gyümölcs és virág kiállítással köszöntötte a régen várt piaccsarnok átadására érkezőket október 17-én.

Népliget utca átadása2013-05-24 12:42:27

Ma 10.00-kor átadták a felújított Népliget utcát!
Képgalléria megtekinthető a hírre kattintva!


Soron következő testületi ülését május utolsó napján tartotta városunk önkormányzata. Egyebek közt elfogadták a Gróf Tisza István Kórház 2011. évi beszámolóját, a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok múlt évi ellátását, módosították a parkolási rendeletet, döntöttek rövid lejáratú hitel felvételéről, hatályon kívül helyezték az önkormányzati rendeletek szabálysértési rendelkezéseit, illetve hozzájárultak óvodai és középiskolai pályázatok benyújtásához.

Hivatalosan is megtörtént a pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola új részének átadása január 25-én, délelőtt 9.40 perckor.


A 2012-es év elejére elkészült a Gróf Tisza István Kórház előtti Orbán Balázs tér rekonstrukciója is. Az ünnepélyes átadó január 6-án volt.


Berettyóújfalu - A Hajdúgabona Zrt. csaknem egymilliárd forintból korszerűsítette a berettyóújfalui őrlőüzemét.


Szentjobb – A kilencedik Regionális Simonyi Napok keretében zászlóátadási ünnepségre került sor a partiumi település római katolikus templomában október első vasárnapján.


A térség legnagyobb befogadóképességű létesítménye 17 hónap alatt készült el és mintegy 600 millió forintba került.

Jó minőségben, időre elkészült a Bocskai utca felújítása és szélesítése. Az ünnepélyes átadáson Muraközi István polgármester mondott rövid köszöntőt.

Egy hónapon belül a második gyermekintézményt adták át december 16-án Komádiban. A folyamatosan fejlődő, gyermekbarát kisváros a nem rég átadott bölcsőde után most új óvodát tudhat magáénak.

Megtörtént a bölcsőde hivatalos átadása Komádiban november 18-án. A korszerű épület építését még tavasszal kezdte meg a kivitelező cég.

A nagy beruházások befejező munkálatai zajlanak Komádiban, tudtuk meg Kertész Attilától, a bölcsőde és a piactér építését, felújítását végző kivitelező cég képviselőjétől.

Kedden délelőtt átadták a Sajóbábonyi Rendőrőrsöt, amely a B-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság 25. rendőrőrse.

Illatkert Debrecenben2009-05-21 09:40:59
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!