2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 

Az országos influenzajárvánnyal összefüggésben az országos tisztifőorvos körlevelet küldött a kórházak vezetőinek, illetve az Országos Mentőszolgálatnak, ebben folyamatos jelentést kér az üres intenzívágyak és a szabad lélegeztető gépek számáról.

Egyre több európai országban, köztük Magyarországon is kiterjedt influenzajárvány van - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton Facebook-oldalán.

Az időjárás alakulása miatt a következő napokban a pollenkoncentráció emelkedésére kell számítani – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

ÁNTSZ: szerdától másodfokú hőségriasztás

 

Mától másodfokú hőségriasztást rendel el az országos tiszti főorvos a várható meleg idő miatt – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) kedden az MTI-vel.

Pollenhelyzet – A parlagfű miatt már szinte az egész országban riasztás van érvényben
Budapest, 2012. augusztus 24., péntek (MTI) – A parlagfű magas pollenkoncentrációja miatt pénteken már szinte az egész országban riasztás van érvényben.

Budapest, 2012. június 30., szombat (MTI) – Több mint tíz allergén növény virágpora van jelen a levegőben, ezek közül több olyan erős koncentrációban, amely az arra érzékenyeknél már tüneteket is okoz – derül ki az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) legfrissebb jelentéséből.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!