2018. június 23. Szombat, Zoltán.
 

Három forinttal emeli a 95-ös benzin árát szerdán a Mol, míg a gázolaj 6 forinttal lesz olcsóbb.

Csökken a benzin ára2015-05-13 08:00:11

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Emelkedett a gázolaj ára2015-05-09 08:36:58

Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változott.

Emelkedik a benzin ára2015-04-28 16:02:18

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Emelkedik a benzin ára2014-04-15 13:08:21

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Az elmúlt hetekben szinte valamennyi alapvető élelmiszer előállítója áremelési szándékkal kereste meg a kereskedőket, az elhúélzódó tárgyalások több esetben is eredményesek lehetnek.
Nem az e-útdíj terheit kompenzálja a fuvarozók és a szaktárca közötti megállapodás, amelynek célja a versenyképesség javítása − az új terheket ezért átháríthatják a szolgáltatók.

Bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A gázolaj ára nem változott.

Az elemzők szerint a Mol ma újabb drágulást jelent be.

 

Mától drágul a cigaretta2012-12-01 13:08:41

A korábban tervezett januári és májusi emelés helyett decembertől megy fel a dohánytermékek ára. Egy doboz cigaretta hetven forinttal lesz drágább.

 


Történelmi csúcson van az őszi búza felvásárlási ára Magyarországon. Az aratások még csak most kezdődtek el, de sok helyen már tonnánként 54 ezer forintot is fizetnek a jó minőségű gabonáért. Mindez augusztustól a lisztnél is áremelést hozhat.

 


Budapest – Újabb történelmi benzinár-csúcs szerdától: 5 forinttal nő a benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti ára a hazai töltőállomásokon a hét közepétől – erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.


Budapest, 2012. január 4., szerda (MTI) – Emelte bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ezzel új történelmi csúcsra került, míg a gázolaj beállította a tavaly november 23-án elért korábbit.

Nettó 192,10 forint lenne egy köbméter ivóvíz. Már ha a Fővárosi Közgyűlés is rábólint.

Szerdától újabb áremeléssel kell szembesülnünk a benzinkutakon. A gázolaj még drágább lesz és már a benzint is bőven 400 forint felett tankolhatjuk.

Februártól az eddigi 200 forint helyett 225 forint lesz az ötös, a hatos és a skandináv lottószelvény díja, mert emelkedtek a gyártási- és működtetési költségek, így például az energia és alapanyag árak - közölte a Szerencsejáték Zrt.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!