2018. június 22. Péntek, Paulina.
 

A 0. napon még nem üzemel minden programhelyszín, de a zenei felhozatal máris rendkívül erős: búcsúzik Debrecentől a Heaven Street Seven, „hazalátogat” Szabó Balázs, és nagy koncertet ad a Vad Fruttik.

Fonogram Nyertesek 20152015-05-27 12:38:54

Bár hosszú ideje úgy tűnik, hogy a világ a teljes globalizáció felé halad és a multinacionális vállalatok szerepe a vártnál is meghatározóbb, mégis adódnak kérdőjelek: szaporodnak a családi vállalkozások, új divatja van a helyi termékeknek.

Fontos kérdések kerülnek „terítékre” KKV Csúcstalálkozón.

Újabb írásbelik várnak az érettségizőkre a jövő héten: a többi között informatikából, biológiából, földrajzból és társadalomismeretből adnak számot tudásukról. Az írásbelik május 26-án zárulnak.

„Szeretem, ha szeretnek, de nem mindenáron, tudatosan sosem törekedtem erre.”

Míg angolból 3971-en, oroszból hatan érettségiztek, volt egy diák, aki japánból adott számot tudásáról.

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú- Bihar megyében!

Nyakunkon a határidő2015-05-09 09:05:50

A személyijövedelemadó-bevallásokat május 20-ig lehet eljuttatni az adóhivatalhoz.

Anyák napja alkalmából szerveztek összejövetelt közösségüknek az Ezüstkor Nyugdíjas Klub tagjai a napokban.

Nem találták különösebben nehéznek a történelem írásbeli érettségi tételeket a diákok, illetve az MTI-nek szerdán nyilatkozva az ő véleményüket is tolmácsoló intézményvezetők és szaktanárok.

Amit az anyáknak tudni kell2015-05-07 20:10:21

Május 12-16. között rendezik meg idén a Születés Hete programsorozatot.

Több mint 375 ezer adózó kérte a NAV közreműködését az szja-bevallás elkészítésében.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében májusban!

Vendégek Ausztriából, visszajáró fiatalok, remekbe szabott főzőkonyha.

Osztottak ugyan különdíjat, de a cél leginkább az együttesek közötti barátság erősítése volt.

Kifőzték a Sárréten2015-04-28 08:00:41

Szentgyörgy-napi kihajtással kezdődött, mára ezres forgataggá vált a Sárrét Íze Fesztivál.

A nyírségi kistelepülés a gasztronómiai és a kulturális hagyományait elevenítette fel a szombaton megtartott eseményével.

A tizenkettedik Tavaszköszöntő Napot, valamint a negyedik Testvértelepülések Találkozóját rendezte meg a hétvégén Szentpéterszeg.

A pásztorhagyományok őrzése mellett a tejfeldolgozás állt a középpontban a XI. Pásztornapon a hétvégén.

Március hónapban érdemben nem változott a GKI-ERSTE konjunktúraindexe.

Verssel emlékeztek2015-04-16 10:07:21

A költészet napjára emlékezve, és annak élő hagyományát megtartva Esztár község és az általános iskola közösen szervezett versmondó versenyt április 10-én a művelődési házban.

Parkolók, galambok, vendégek a képviselő-testület legutóbbi ülésén.

Erős évkezdet volt a piacokon, a részvénypiaci árfolyamok történelmi csúcsot, a kötvényhozamok és a betéti kamatok pedig történelmi mélypontot döntöttek.

Erős évkezdet volt a piacokon, a részvénypiaci árfolyamok történelmi csúcsot, a kötvényhozamok és a betéti kamatok pedig történelmi mélypontot döntöttek.

« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
1-3. hét, 11-12. hét, 19.hét, Adó, adóbevallás, Ady Endre Gimnázium, agrometeorológia, Állam- és Jogtudományi Kar, anyák napja, április, árfolyam, Belügyminisztérium, Berettyóújfalu, bérmegállapodás, campus fesztivál, cégek, csőd, Csökmő, csokonai nemzeti színház, Debrecen, Debreceni Egyetem, DESZKA Fesztivál, devizahitelek, díj, Diplomamentő Program, disznótor, előadás, érettségi, erste, Esztár, év színésze, Ezüstkor Nyugdíjas Klub, farsang, február, felmérés, felszámolás, fesztivál, Fonogram, fotók, Fülöp, gasztronómia, GKI, Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar, Hajdú - Bihar, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, hajléktalanok, határidő, Hibátlan(ok), hosszabbítás, idegen nyelv, időjárás, írásbeli, január, jegyzet, jogszabály, Jogszabályváltozások, Józsa, K&H, képviselő-testület, képzés, KKV Csúcstalálkozó, Kölcsey Központ, konjunktúraindex, közfoglalkoztatási program, közlekedés, kultúra, magánnyugdíjpénztár, Magyar Költészet Napja, Magyar Kultúra Napja, magyar termék nagydíj, május, mangalica fesztivál, március, mérések, mezőgazdaság, minimálbér, munka, munkanap, műszaki kar, Nádudvar, Nagyrábé, Napló, naptár, NAV, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, nyelvtanfolyamok, nyelvvizsga, nyílt nap, pálinka, pályázat, pásztornap, Piaci Vigasságok, pogácsa, Polgár, Polgári Hurka-pite Fesztivál, program, Püspökladány, rendőrség, részvénypiac, Sárrét Íze Fesztivál, sebesség, sebességellenőrzés, szabályozás, Szabolcs- Szatmár-Bereg, személyi jövedelemadó, szemétgyűjtési akció, Szentpéterszeg, színház, szja, szombat, szombati munaknap, születés hete, Táborfigyelő, táborok, tavasz, Tavaszköszöntő nap, Testvértelepülések találkozója, TeSzedd, törlesztőrészletek, történelem, traffi, traffipax, trend, újév, Újhelyi Kinga, Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár, utazási kiállítás, vállalkozások, változások, Váncsod, verseny, versmondó verseny, VIII. Hajdúsági Disznótor, Zene
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!