2018. június 20. Szerda, Rafael.
 

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú-Bihar megyében!

Mielőtt a képviselők a költségvetésről a testületi ülésen tárgyaltak, három hetük volt az egyeztetésre.

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú- Bihar megyében!IllusztrációDebrecen – Campus: filmklub, világzene, helyi dj-k, olvasás-népszerűsítés, színház, Nyitott Akadémia, koncertek…

Közel ötszáz vendég, köztük Kémerről, Szentjobbról és Magyarremetéről is.

Az önkormányzatok örömmel nyugtázzák, hogy a költségvetés tervezete szerint a jövő évben adottak a települések működtetéséhez szükséges feltételek – jelentette ki a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

A tervek szerint 10-15 százalékkal csökkenhet a megszerezhető felsőoktatási szakképesítések száma a 2016-os felvételi eljárástól kezdődően – mondta Maruzsa Zoltán felsőoktatási helyettes államtitkár az MTI-nek. Kormánydöntés májusban várható, az idei felvételizőket nem érintik a változások.

A jövő év végére minden magyarországi iskolában elérhető lesz a szupergyors internet – mondta Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár a Networkshop 2015 Országos Informatikai Konferencián Sárospatakon kedden.

"Kis népszámlálást", mikrocenzust javasol tartani 2016 októberében - a 2011-es előző és a 2021-ben esedékes következő népszámlálás félidejében - a Miniszterelnökséget vezető miniszter a népesség személyi, családi és lakásviszonyairól.

Kötelező óvodába járáshoz köti a kormány a családi pótlék folyósítását 2016. január 1-jétől.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!