2018. június 17. Vasárnap, Laura, Alida.
 
Koszorúzás az Aranyban2012-03-07 10:40:03

„Minden szál hozzá vezetett, és minden szál tőle vezet, a magyar szellemi életnek ő a sugárzási központja”- állítja Szerb Antal.

Az idei érettségi vizsgák tapasztalatairól kérdeztük Domján Jánost, az Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző, és Közgazdasági Szakközépiskola igazgatóját.

Szabó Ferenc – iskolaalapító, gyors- és gépírástanár – születésének 100. évfordulóján megemlékezést tartottak az Arany János Gimnáziumban. Az ünnepségre eljött az egykori igazgató két fia és egy lánya is.

Névadóját ünnepelte a berettyóújfalui Arany János Gimnázium az Arany-hét elnevezésű rendezvénysorozattal, amit minden évben Arany János születésének évfordulója alkalmából szervez meg az iskola.

Feltűzték a szalagot2009-11-08 21:42:51

Szalagtűző ünnepség zajlott november 7-én a berettyóújfalui sportcsarnokban. Az Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző és Közgazdasági Szakközépiskola végzősei kapták meg a szalagot, aminek viselésével jelzik, hogy nekik ez a tanév az utolsó.

Csak az iskola kazánházából akartak Diáktanyát, végül nagy terveket szövő egyesületté váltak. Röviden így lehetne összefoglalni a berettyóújfalui Aranyos Szülők Egyesületének történetét. Mindezt Papné Bói Annától, az egyesület titkárától tudtam meg, aki arról is beszámolt, milyen rögös út vezetett idáig.

Aranyos szalagtűző2008-11-07 18:15:04

Szalagtűző ünnepséget rendez a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző és Közgazdasági Szakközépiskola november 8-án.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!