2018. április 20. Péntek, Tivadar.
 

Ahogyan az várható volt, nagy csatát hozott az MVFC és az ETO összecsapása: a hétfő esti győri derbi végül 3–2-es hazai sikerrel zárult, így két fordulóval a férfi futsal NB I. alapszakaszának vége előtt el is dőlt, hogy a Rába-parti egylet várhatja az élről a rájátszást.

Egyik legfőbb riválisához, a Rába ETO-hoz látogat a Mezei-Vill hétfőn este a futsalbajnokságban.

Úgy tűnik, egyelőre semmi sem állíthatja meg a magyarországi népességfogyást, ráadásul idén az első két hónapban radikálisan megnőtt a halálozások száma. Nem vigasztalhat minket az sem, hogy az Európai unióban sem sokkal jobb helyzet. Ezzel egy időben az országon belül nagyon komoly vándorlás zajlik. A legnagyobb nyertes Szeged, Győr és Nyíregyháza, míg a legtöbben az Alföld közepét hagyják el.

Az alumínium hengerfejek és motorblokkok gyártásával foglalkozó, mexikói tulajdonú Nemak Győr Kft. az első latin-amerikai partner. A cég a Rába-parti városban mintegy 3 millió hengerfejet gyárt, éves árbevétele 55 milliárd forint, és jelenleg körülbelül ezer szakembert foglalkoztat.

Megint megmutatta az MVFC2014-12-06 16:16:58

Berettyóújfalu - Lovas Norbert két góljával 2-0-ra verte a Berettyóújfalu az idegenlégiósokkal teletűzdelt Győrt.

A központ az annak otthont adó Széchenyi István Egyetem, az Audi Hungaria Motor Kft. és Győr önkormányzata közötti együttműködés alapján jön létre.

Csúcsra jár a győri Audi2014-07-24 15:29:44

Az augusztusban induló három műszakos munkarenddel teljes kihasználtsággal működik majd a győri járműgyár, a következő években pedig újabb motorváltozatok gyártása indulhat meg itt - nyilatkozta az MTI-nek az Audi AG igazgatótanácsának pénzügyekért és szervezeti kérdésekért felelős tagja.

Geotermikus energiával látja el jármű- és motorgyárát a jövő év végétől az Audi Hungaria Motor Kft. A két kilométer mély kutat Győr és Pér között fúrják, az abból nyert százfokos vizet pedig a hőenergia kinyerése után visszanyomják a mélybe.

Egyedi kormánydöntéssel juttatott 505 millió forintos támogatással indít 6,4 milliárdos beruházást Győrben a nehézgépjármű-ipart kiszolgáló öntvényeket gyártó Busch-Hungária Kft., amely ezzel 105 fővel növeli mai 250-es létszámát 2017 végére - jelentették be szerdán a vállalat központjában.

Tíz évre az Audi Hungaria Motor Kft. lett a kisalföldi megyeszékhelyen novemberre megépülő új multifunkcionális csarnok, az Audi Aréna Győr névadó szponzora - hangzott el a létesítmény keddi bokrétaünnepségén.

Nettó 98,9 millió forintból kívánja kiépíttetni Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a kerékpárkölcsönző közösségi közlekedési rendszert - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Átadták az Audi új gyárát Győrben. Orbán Viktor szerint a társaságnak meghatározó szerepe van abban, hogy Magyarország a régió járműipari központjává válhasson.

Nem tudtak csodát tenni2013-04-21 17:01:55

Nem tudtak csodát tenni
Noha becsülettel küzdött a hiányosan kiálló MVFC-Berettyóújfalu az ország legjobb futsalcsapata, a Rába ETO elleni slágermeccsén, mégis 7–2-re alulmaradt a több külföldi játékost is a soraiban tudó Győrrel szemben, mely együttes ezzel megszerezte negyedik bajnoki címét.

Nem kedvezőek az előjelek az MVFC számára
Berettyóújfalu – A rájátszás ötödik fordulójában ismét összetalálkozik a két nagy rivális, az MVFC és az ETO.

 

Fotó: Mudra László [origo]Nincsenek egyedül annak az angyalföldi társasháznak a lakói, akiknek gyakorlatilag újra meg kellene vásárolniuk az egyszer már kifizetett lakásukat, mert átverte őket a kivitelező. Az ügyről szóló cikkünk megjelenése óta fél tucat hasonló esetről értesültünk. Makón, Szegeden, Kalocsán, Debrecenben, Győrben, Miskolcon és a főváros 17. kerületében is akadnak olyanok, akiket önhibájukon kívül kilakoltatás fenyeget.

 

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolja be pénteken 19.30-tól az első helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévő Győr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el győztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyűjtő újfaluiak előnye csupán egyetlen pont a legfőbb riválisukkal szemben, a győriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

A futsal bajnokság két százszázalékos együttese csap össze pénteken este.

Nem játszik október 25-én, hétfőn este a Mezei-Vill FC csapata futsalbajnoki mérkőzést a Kabos Endre Sportcsarnokban.

Megszületett az első magyarországi földimalac kölyök a győri állatkertben. Az ellés nem csak hazánkban számít különlegességnek, de Európában az elmúlt egy évben ez az első kölyök és az egész világon is összesen csak három született 12 hónapon belül.

Szerda reggel meghalt a 21 éves, győri kórházban kezelt H1N1-gyel fertőzött kismama. Az idő előtt világra hozott kisbaba állapota...

Egy tízéves gyermek is meghalt Győrben az újinfluenza szövődményében. Az eset még a múlt héten történt, de csak most jelentették be.

« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!