2018. május 26. Szombat, Fülöp, Evelin.
 

Folyamatosan csökken a belvíz Hajdú-BiharbanA szerdai száraz idő és a folyamatos szivattyúzás révén egy nap alatt 1500 hektárral csökkent a belvízzel elöntött terület nagysága a megyében.

Az elmúlt 24 óra számokban.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelű volt, 1 könnyű sérüléssel végződött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy életét vesztette, 1 könnyű sérüléssel végződött.

Nappal süt, éjjel fagy2015-02-20 11:01:33

Egyre nyugodtabb, alapvetően száraz, de azért télies hőmérsékletű időjárásban volt részünk. Agrometeorológia a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központjából.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végződtek.

Megyeszerte emlékeztek a 94 évvel ezelőtti békediktátum aláírására.

Az „Örökbefogadás Program”, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület legújabb kezdeményezése, amelynek keretében felelős helyi vállalkozókat keresnek, akik szeretnének tenni azért, hogy javuljon a közvetlen környezetükben élő rászorulók helyzete és kevesebb nélkülöző legyen.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévő Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Traffipax-mérések szeptemberben Hajdú-Bihar megyében
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében szeptemberben!

 

 

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján, 1 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 15 főt állítottak elő, közülük 5 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain sérüléssel járó közúti baleset nem történt.

Debrecen – Tekintse meg a felszámolás alatt lévő Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Felszámolás alatt álló hajdú-bihari cégek (2013., 15. hét)
Hajdú-Bihar – Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

Traffipax információ 2013. április 15-21.
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 15. és 21. között!

Felszámolás alatt álló hajdú-bFelszámolás alatt álló hajdú-bihari cégekihari cégek
Itt megtekintheti a 11-ik héten felszámolási eljárás alá vont hajdú-bihar megyei cégek adatait.

Traffipax információ 2013. február 4- 10.
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol és mikor mérnek megyénk rendjének őrei!

Felszámolás alatt álló hajdú-bihari vállalkozások (4.hét)
Debrecen – Felszámolási eljárás alá vont cégek Hajdú-Bihar megyében a 4. héten

 

Traffipax információ

2013. január 7 - 13.

Hiánnyal nem tervezhetnek az önkormányzatok
Hajdú-Bihar – Megváltozott a költségvetés tervezése – mondták el érdeklődésünkre a megye polgármesterei, akik a közelmúltban fogadták el a költségvetés koncepcióját.


Debrecen – Nézze meg mely vállalkozások állnak csődeljárás alatt Hajdú-Bihar megyében!


Nézze meg mely vállalkozások állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

 

Hajdú-Bihar megyében 2011-ben 863 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, 75-tel kevesebb, mint 2010-ben, amely 8 %-os csökkenésnek felel meg. A változás százalékos mértéke lényegesen kedvezőbb az országos adatnál, ahol 2,9 %-os csökkenést lehetett regisztrálni.

 

 


Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

 

 

 

Csütörtökön a napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, délutántól szórványosan zápor, zivatar várható Debrecen és Hajdú-Bihar térségében is.

Szerdán még nagy lesz a hőség, csütörtöktől azonban fokozatosan enyhül az idő. Hétvégére már kellemes, mérsékelten meleg időt ígérnek, jégeső is előfordulhat - akár Debrecen és Hajdú-Bihar térségében is.

« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!