2018. április 25. Szerda, Márk.
 

A településeink nem zárkóznának el a lehetőségtől, de lennének bizonyos feltételeik.

Ismét Muraközi István (FIDESZ-KDNP) Berettyóújfalu polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).

Közadakozásból állíttattak szobrot a zeneiskola egy éve elhunyt igazgatójának.

Tavasztól ötven ember válogathatja a szemetet a Berettyó Szociális Szövetkezetben.

Vidéki szemétbiznisz2013-11-01 08:26:11

A bihari és a sárréti térség negyven településén évekkel előre terveznek.

Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestereMuraközi István, Berettyóújfalu polgármestere
Berettyóújfalu – Minél tovább vitáznak a derecskei gazdák az M35-ös vonalán, annál később indulhatnak a fejlesztések.

A Bihari Hírlap olvasói megszokhatták már, hogy év elején számvetésre, összegzésre kérjük fel városunk polgármesterét, Muraközi István. Így volt ez az idei év második munkanapján is, amikor hivatali dolgozószobájában arról kérdeztük a városvezetőt, milyen évet tudhatunk magunk mögött.

Írta: Kulcsár László
Az elmúlt 2012-es évben városunkban jelentős fejlesztések és átalakítások történtek, mind beruházási, mind közigazgatási szinten. Megkértük Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu Város polgármesterét, összegezze a város életében bekövetkezett fontos változásokat és az új év célkitűzéseit.


Mint már korábban arról többször beszámoltunk, páratlan esemény előkészületei folynak Berettyóújfaluban. Mivel a rendezvény főtámogatója Berettyóújfalu Város Önkormányzata, ezúttal
Muraközi Istvánt, városunk polgármesterét kérdeztük.

Április közepén a megyei sajtót bejárta a hír városunk pénzügyi helyzetéről, amit az Állami Számvevőszék vizsgált a 2007 és 2010 közötti időszakban. A jelentésből kiderült: az említett időszakban húszszorosára nőtt Berettyóújfalu adósságállománya. Mennyire lepte meg az ÁSZ-jelentés a városvezetést? – fordultunk Muraközi István polgármesterhez.

Berettyóújfalu városának polgármestere exkluzív nagyinterjút adott Berettyohir,hu honlapnak A beszélgetést terjedelmi okok miatt két részletben közöljük. A második etapban a magánemberről, a férjről, az apáról, a fociszurkolóról, a Tankcsapda-rajongóról, Erdély csodálójáról olvashatnak.

Berettyóújfalu városának polgármestere exkluzív nagyinterjút adott honlapunknak – köszönjük az olvasói kérdéseket, ezek mellett a saját felvetéseinkre is válaszolt Muraközi István. A beszélgetést terjedelmi okok miatt két részletben közöljük, az első etapban a hivatalos, közérdeklődésre számot tartó ügyeket tárgyaljuk – moziról, lakossági fórumról, parkolásról, s sok egyéb másról lesz szó.

 


Muraközi István, városunk polgármestere, évzáró-évnyitó interjút adott a Bihari Hírlapnak. A városvezető őszintén vallott az elmúlt év nehézségeiről, a kilábalás idei lehetőségeiről.


 

Muraközi István polgármester a mai képviselő testületi ülésen számolt be arról, hogy hányan kérték magyar állampolgárságukat a polgármesteri hivatalban.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!