2018. április 23. Hétfő, Béla.
 

Hetvenöt évvel ezelőtt kezdődött az erdélyi Etéd és Sáránd kapcsolata.

Kérjük jelentkezzen, aki látta az esetet a Sárándi vasútállomás közelében!

Oszlopnak csapódott2014-10-09 10:10:39

Halálos közlekedési baleset történt Sárándon szerda este – közölte a megyei rendőrkapitányság.

Letöltendő börtönt kértek az élettársát konyhakéssel nyakon szúró férfira.

Személyautóval ütközött egy vonat a Hajdú-Bihar megyei Sárándnál szerda este. Az autóban utazók közül egy ember életveszélyes sérülést szenvedett.

A temető tervezett kiszélesítése bonyodalmat okozott a faluban.

Holtan találtak egy 57 éves nőt vasárnap reggel a Hajdú-Bihar megyei Sáránd egyik családi házában – közölte honlapján a rendőrség.

Ketten súlyosan, egy fő pedig könnyebben sérült abban a balesetben, amely hétfőn késő délután történt a 47-es számú főúton Sáránd és Derecske között.


A tervek szerint 2014-re elkészül a négyes főút és Sáránd közötti, Debrecent elkerülő út

A négyes főút felüljárón keresztül halad át az új, kétszer két sávos út felett. Az elkerülőről közvetlen lehajtás lesz az ipari parkhoz és a repülőtérhez.

A 47-es főúton Mikepércs és Sáránd között a 17-es km közelében egy kisteherautó kamionnal ütközött össze, a fél útpályát lezárták.


Sáránd – A hőség idején igaz, kevesebben jöttel el a sárándi falunapra, de akik dacoltak a napsütéssel, tele gyomorral és jókedvűen várták az esti Király L. Norbi koncertet szombaton.

Sáránd - Élménypark épülne Sárándon, de a polgármester mulasztásai miatt egyelőre még az építési engedélyt sem tudta megszerezni a Hajdú Turisztikai Vendéglátó Kft. – állítja Varga András ötletgazda, a beruházó vállalkozás fejlesztési igazgatója.


Sáránd – Két álló személyautónak ütközött fékezés nélkül egy lengyel kamionos kedd kora reggel Sáránd belterületén.

Dalok szárnyán Sárándon2010-11-11 10:14:56

A Hajdú-Bihar megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége minden évben szervez a megyében élő nyugdíjas klub tagjai számára versmondó, népdal éneklő versenyeket, katonadalok fesztiválját, melyre igen nagy számmal vesznek részt a megyei klubok, egyesületek tagjai.

Mindkét sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, annak a karambolnak a helyszínéről, amely szombaton délelőtt történt a 47-es főút, Sáránd és Derecske közötti szakaszán, ahol egy Volvo és egy Skoda ütközött.
Önbíráskodás Sárándon2008-10-21 16:07:47

Önbíráskodás gyanújával indított eljárást a rendőrség egy 66 éves nő, és egy 47 éves férfi ellen, míg 15 éves bűntársukkal szemben magánlaksértés miatt kezdtek nyomozást.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!