2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

Utolsó pillanatban van: megy az őrült rohanás, még nem tudja, kinek mit adjon, mit főzzön-süssön, vagy hogyan lehet egy fura formájú ajándékot szépen becsomagolni? Ha december 24-én már nem volt ideje, segít a modern technológia, az appok tele vannak hasznos tanácsokkal.

A debreceni rendőrök segítettek egy sérült férfin.

Szabadnapján segített2015-03-03 08:58:43

Egy debreceni rendőr segített az úton fekvő sérült férfinak.

A megyeszékhelyen éjjel-nappal működő Lelkisegély Telefonszolgálat „Segítő beszélgetés telefonon” címmel ingyenes tanfolyamot indít, melynek befejezése után a kiválasztottak karitatív jellegű telefonos segítőmunkát végezhetnek a szolgálatnál.

A leginkább rászorulók számára indul program az Európai Unió támogatásával. A háromévesnél fiatalabbak családját, a hajléktalanokat, valamint az időseket élelmiszercsomagokkal segítik a létfenntartásban és életvezetési tanácsokkal a szegénységből kitörésben.

Mai hír, hogy Doubravszky György lehet a pénzügyi fogyasztóvédelem feje az MNB-ben. De mi lesz az eddigi panaszokkal és a levelet pontosan kinek is címezzék azok, akik elégedetlenek a bankjukkal?

 

Adósságkezelési tanácsok a családoknak Hajdú-Bihar megyében
Debrecen – Az adósságkezelési képzésen a Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltatási Központ és a Biharkeresztesi Egyesített Szociális Intézmények Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat összesen 20 munkatársa vett részt abból a csaknem 47 millió forintból, melyet a Bihar Fejlődéséért Egyesület nyert pályázaton.

 

Adósságkezelési tanácsok a családoknak Hajdú-Bihar megyében
Debrecen – Az adósságkezelési képzésen a Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltatási Központ és a Biharkeresztesi Egyesített Szociális Intézmények Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat összesen 20 munkatársa vett részt abból a csaknem 47 millió forintból, melyet a Bihar Fejlődéséért Egyesület nyert pályázaton.

A hideg időjárással összefüggésben december 26-án reggel, Berettyóújfaluban a 47. és 42. számú főutak kereszteződése közelében egy földön fekvő és magatehetetlen állapotban lévő férfit találtak a rendőrök. A 49 éves, ittas férfihez a járőrök mentőt hívtak és a kórházba szállíttatták.

A napokban tette közzé a kormány azon önkormányzatok listáját, amelyek önhikis támogatásban részesültek. A 4. számú választókerület, melynek elnöke Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, egymilliárd 136 millió 180 ezer forint támogatásban részesült. A hír hallatán kérdeztük a honatyát, ossza meg gondolatait olvasóinkkal.

A Berettyóújfaluban élő hátrányos helyzetű családok adósságcsapdába kerülésének megelőzését tűzte ki célul az a „Kiútkereső” program, melynek jelenlegi állásáról a volt megyeháza Fráter László termében számoltak be a projektben részt vevők.

Biharkeresztes – Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt őrizetbe vettek a napokban egy 33 éves budapesti férfit a rendőrök Keresztesen.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri egy 2012. szeptember 24-én 16 óra 45 perc körüli időben történt közlekedési balesettel kapcsolatban.


Debrecen – A gazdasági válság elhúzódására tekintettel már két évvel ezelőtt új feltételrendszerű bérlakáspályázatot dolgozott ki a debreceni önkormányzat.

Budapest, Körösszakál - Valamennyi fél a kéttannyelvű intézmény átadásában látja a megoldást.

Berettyóújfalu - Magyar nyelvű iskolát nyitnak Romániában.

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követő fővárosi tüntetések idején is kapott feladatokat a katonai elhárítástól a romák sérelmére elkövetett gyilkosságok egyik gyanúsítottja - írja a Magyar Nemzet.
A Magyar Nemzeti Bank hivatalos devizajegyzési árfolyamát vagy a bankok középárfolyamát vegyék alapul a lakossági devizaalapú hitelek havi részletének kiszámításakor ...
Nógrád megye önkormányzata segítséget kér az árvízi károk enyhítéséhez a vállalkozásoktól, gazdasági társaságoktól, intézményektől, önkormányzatok vezetőitől, ...

Délután fél kettőkor indult el a konvoj Nyíracsádról Edelénybe.

A vállalkozások megerősítése az egyik központi témája a Fidesz kormányprogramjának. A szombaton benyújtott dokumentum a gazdasági kérdésekkel foglalkozik a legtöbbet.
Több száz embert evakuáltak Spanyolország délnyugati részéről a heves esőzések miatt, amelyek következtében a Guadalquivir folyó kilépett a medréből. Az andalúziai térségben négyszáz lakóépületet fenyeget közvetlenül az áradás.
Egyenesbe kerülhet a BKV?2010-02-24 18:07:57
Csak az ígért 23 milliárd forintos mentőövnek köszönhető, hogy nem megy csődbe idén a BKV - írja a Népszava a társaság igazgatósága elé szerdán kerülő 2010-es üzleti terv javaslata alapján.
« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!