2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 

A SZÉP-kártyákra 2013-ban feltöltött pénzt május 31-ig lehet elkölteni – figyelmeztetett az M1 aktuális csatornának nyilatkozva kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkára.

A 2013-ban feltöltött 67,8 milliárdból még 2,8 milliárd forint van a SZÉP-kártyákon; a pihenőkártyákra tavalyelőtt utalt pénzt május 31-ig lehet elkölteni, ezt követően a kártyán maradt összeg elvész a kártyabirtokosok számára – figyelmeztet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Jelentősen nőtt az OTP Széchenyi pihenőkártyára (SZÉP-kártya) feltöltött összeg, az idén, az első negyedévben 19 milliárd forintot, a tavalyinál 22 százalékkal többet utaltak a munkáltatók mintegy 860 ezer kártyára – közölte az OTP Bankcsoport pénteken az MTI-vel.

Május végéig még közel 3,2 milliárd forintot kell elköltenie mintegy 864 ezer SZÉP-kártya birtokosnak, ha nem akarja elveszíteni a munkáltatójától 2013-ban kapott összeget.

A vissza nem térítendő lakáscélú hiteltámogatás és a SZÉP-kártya lehetnek az idei év meghatározó cafeteria-elemei, az OTP Bank kutatása szerint minden harmadik magyar munkavállalót érinthet a lakáscélú támogatás - mondta Kovács Antal, a pénzintézet vezérigazgató-helyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A második legnépszerűbb település Hajdúszoboszló.

Több mint 1 milliárd forint maradt a Széchenyi Pihenőkártyákon (SZÉP-kártya) a még 2012-ben feltöltött összegekből, amelyeket május 31-éig lehetett elkölteni. A fel nem használt összegeket visszautalják a munkáltatóknak.

A SZÉP-kártya a belföldi turizmus motorja – jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Hajdúszoboszlón.

A Széchenyi Pihenőkártyákra (SZÉP-kártya) 2012-ben utalt összegeket legkésőbb idén május 31-éig lehet elkölteni.

Március végén még 3,9 milliárd forint volt a SZÉP-kártyákon a 2012-ben utalt összegekből, amit idén május 31-éig lehet felhasználni.

Vannak, akik számára a SZÉP kártya egyet jelent a balatoni nyaralással, egy kedvelt fürdőhely vagy strand felkeresésével. Pedig az egyik legnépszerűbb hazai cafeteria-elem télen is sok meglepetést is tartogat.

Habár piaci szakértők és kormányzati vélemények szerint egyértelmű siker a Széchenyi Pihenőkártya, sokan a mai napig nincsenek tisztában azzal, mire, s hogyan használható a SZÉP Kártya.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!