2018. március 19. Hétfő, József, Bánk.
 

A júliusi rádióhallgatottsági mérés szerint az emberek kétötöde egyetlen rádióadóhoz hűséges. A hallgatottság a nyárral sem csökken, az élen a helyzet változatlan – derül ki a TNS-Hoffmann-Mediameter konzorcium 2015. május-júliusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Tévénéző nemzet vagyunk, a magyar nappalik királya még mindig a tévékészülék, noha számos egyéb szolgáltatás létezik már a lineáris műsorszolgáltatás mellett. Nem csak akkor nézhetjük a kedvenc sorozatunkat, amikor a műsorújság szerint adja a csatorna – a legtöbben mégis így várják ki a műsorkezdést. Friss kutatások szerint a tévé még mindig túlsúlyban van az internettel szemben, a legmarkánsabb különbségeket a fogyasztói csoportok között az életkor adja.

Fordított hetet, illetve napokat tartottak Pocsajban: ki-ki megtapasztalhatta, megismerhette egy más munkahelyen dolgozó ember munkáját. Nem volt könnyű feladat, ugyanakkor szórakoztató is volt, hiszen meglepetés volt mindenki számára.

Utolsó szezonját nyitotta meg pénteken a budapesti Vidám Park, amely a már megszokott játékokkal, számos szórakoztató rendezvénnyel és kedvezményekkel várja a közönséget.

X. falunap Pocsajban2012-08-12 21:48:07

 

X. falunap Pocsajban
Pocsaj – Tizedik alkalommal rendezte meg Pocsaj a falunapot a községben – augusztus második hétvégéjét most is a várva várt falunappal ünnepelték a helyiek. A találkozón részt vettek a község testvértelepüléséről, Tomestiből érkező vendégek is.

 


Sáránd – A hőség idején igaz, kevesebben jöttel el a sárándi falunapra, de akik dacoltak a napsütéssel, tele gyomorral és jókedvűen várták az esti Király L. Norbi koncertet szombaton.


Pocsaj – Második alkalommal rendezte meg augusztus 4-én Pocsaj Önkormányzata a fogathajtó versenyt a településen – ezúttal is nagy sikerrel.

Pocsaj – A hét végén ismét megrendezik Pocsajban a gyermeknapot – adta hírül Ráczné Vajna Nikolett művelődésszervező

Egyre több informatikai szakértő jósolja azt, hogy az iPad nemsokára leváltja a hagyományos számítógépet. Erre talán még várni kell, de az biztos, hogy jó úton halad ebbe az irányba az Apple táblagépe. Megnéztük, hogyan teljesít az iPad a hétköznapi feladatok végrehajtásakor.

Derecske - Ebben az évadban is megrendezi nagy sikerű színházi sorozatát a Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár. A 2011/2012-es idény november 24-én kezdődik, Szűts István és Koltay Gergely Honfoglalás című rockoperájának előadásával.

Újiráz alapításának 99.évfordulóját ünnepelték a kis település lakói 2011. október 8-án. A kétnapos rendezvény ünnepi szentmisével és emlékünnepséggel indult.

Keleti varázs címmel hastánc bemutatót tartott a darvasi Jázmin Hastánccsoport a csökmői Faluházban szeptember 30-án késő délután.

24 óra alatt több mint 104 ezerszer töltötték le azt a Firefox kiegészítőt, mellyel bárki kémkedhet és bejelentkezhet mások fiókjaiba, akár a Facebookra is.

Viharos búcsú a Szigettől2010-08-16 12:27:37
Az Európai Unió intézményeinek és Európa szerte a barátaiknak is hagyhatnak üzenetet a Sziget Fesztivál látogatói a most felállított úgynevezett EU Trió Fán.
Hitlermacskák2010-08-02 15:04:00
Balaton-átúszás elnapolva2010-07-22 20:50:53
Elhalasztották a szombatra meghirdetett Balaton-átúszást - mondta el a Független Hírügynökségnek Szántó László, főszervező.
15 éves az MP32010-07-15 11:16:23
Az év kreatív ígérete2010-06-04 17:25:07
Pénteken nyílik az „Az év kreatív ígérete“ című pályázatra érkezett munkákból kiállítás a Millenárison. A pályázat mottója: Ami tetszik a világból – mutasd meg másoknak is!
« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
3D, 5-ös lottó, adatforgalom, agykutatás, állóvizek, Apple, április, asztronauták, átúszás, autó, Az év kreatív ígérete, balaton, beszorult, bicikli, Bihari hírek, Biharkeresztes, bluray, böllérverseny, böngésző, búcsú, Budapest, buli, campus fesztivál, chrome, cisco, csacsi, csikós, csillagászat, csillaghullás, csip, cső, Csökmő, cukorbetegség, Darvas, Debreceni Est, delfin, Derecske, disznótor, drift, DVD lejátszók, egyetemista, elektronika, elhalasztva, eljövetele, előadás, emlék, ének, éneklés, eredmény, etetés, fagy, fájlcsere, falu, Faluház, falunap, Farkas Bertalan, fejlesztés, fejlődés, fesztivál, firefox, Fogarasi Árpád, fogathajtó, földönkívüliek, fordított nap, fővárosi Vidám Park, gólyák, google, GPS, gyermeknap, hagyományőrzés, hálózat, Harry Potter, hastán, hekkelés, hempergés, hétköznapok, hiány, hiba, hír, Hitler, , honfoglalás, honlap, hóvirág, humor, hurka, illem, internet, internetszolgáltatók, inzulin, ipad, iPhone, ipv6, ittas vezető, Japán, jatek, Jázmin Hastánccsoport, jég, jelenet, jótékonyság, kacsacsőrű, kártevő, kémkedés, kiállítás, Kína, kirakodóvásár, Király L. Norbert, kolbász, koncert, köpönyeg, körül, közlekedés, közösségi oldalak, kultúra, kutatás, kutatások, kutya, kvantum processzor, laptop, leonidák, letöltése, , lovas, luxus, MAC os, macskák, madarak, majális, Máriapócs, Mars-utazás, mazsorett, média, médialejátszó, megnyitás, mesterséges inteligencia, mesterseges intelligencia, meteor, meteorit, microsoft, mkv, monitor, mosógép, motor, mp3, mulatás, műsorok, művelődési központ, Nádudvar, nagyfelbontású TV, Nagyvilág hírei, napfogyatkozás, NASA, navigáció, népzene, névadó, nyár, objektum, online biztonság, op.rendszer, operációsrendszer, pályázat, pásztorok napja, pénzjutalom, plugin, Pocsaj, pornó neurológia agykutatás pszichológia, program, programok, Programok, rádió, Red Bull Air Race, rekord nyeremény, rendezvény, rendezvények, rendőr, rendőrök, repült, router, Rubik, Rúzsa Magdolna, Sáránd, Sopron, Sport, standolás, Strand, strandolók, Szalacsi Sándor, számítástechnika, számítógép, szélütés, szépségverseny, Szerencsejatek Zrt, Sziget, színház, szoftverek, találkozó, találmány, tánc, táplálék, tavasz, taviranyito, technet, technika, tekerés, tél, tepertő, térképek, tévé, TÉVÉ 2015, tömörítés, torrent, trauma, tudomány, tv, üdülés, Újiráz, Újszentmargita, űr, űrállomás, űrkilátó, űrtechnológia, utolsó szezon, üzenetek, vad fejlesztés, verseny, Vidám Park, vidámpark, videó, videókártya, vihar, virtuális, vírus, VOLT, wifi, windows 7, windows7, yolutube, youtube, Zene
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!