2018. április 25. Szerda, Márk.
 

Egy héttel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban volt legjobb élni Hajdú-Biharban évtizedekkel ezelőtt? Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol volt legjobb élni a megyében.

Kora reggel az első körösszegapáti választó (miután a szavazatszedő bizottság tagjai megmutatták neki, hogy a láda üres) megkezdhette a szavazást.

A Potyagól Presszóban kénytelen voltam a csapossal szóba elegyedni, miután az egyetlen vendég az újság szó hallatán félreérthetetlen kézmozdulattal adta tudtomra, hogy neki bizony semmi kedve a politikáról bájcsevegni.

Érződik a szegénység2014-04-07 08:41:16

A nemzeti dohányboltos szerint fizetésnapok környékén fut fel a forgalom.

Lakcímigazolványt a külképviseleti szavazás során nem kell bemutatni, az a voksolásnak nem feltétele - közölte a Nemzeti Választási Iroda az MTI érdeklődésére kedden.


Báránd – A függetlenként induló Dr. Kovács Miklós, a község eddigi jegyzője nyerte meg az időközi polgármester-választást 441 szavazattal vasárnap – tájékoztatott Dr. Csabai Zsolt, a helyi választási iroda vezetője (Kaba jegyzője), akit a választás lebonyolításáig bíztak meg a feladattal.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!