2018. június 22. Péntek, Paulina.
 

A szolgáltató szektor számos szereplőjének lesz kötelező a pénztárgép használata. A masszőrök, a pénzváltók és az italautomaták is be lehetnek kötve az adóhivatalhoz. A nemzetgazdasági miniszter újabb adócsökkentésről is beszélt, és elmondta, hogy összehívta a bankvilág szereplőit a hitelezés aktivitása miatt.

Leginkább a három vagy több gyermeket nevelőknek adna jelentékeny segítséget a családi adókedvezmény várható kiterjesztése, míg az egy gyermeket nevelők közül csak a részmunkaidősök örülhetnének.

Az egy vagy két gyermeket nevelők közül éppen a legalacsonyabb jövedelműek nem nyernének semmit, ha 9 százalékra csökkenne az szja, a háromgyerekesek havi bruttó 620 ezres fizetés alatt nem látnak semmit abból a hatalmas összegből, amennyivel az intézkedés csökkenti a költségvetés bevételeit. A magas jövedelműek nagyon jól járnak, a nyugdíjkassza kevésbé.

Jövő év január 1-től tíz százalékkal csökken a lakossági gáz és villamos energia ára. Ez egy átlagos család számára 40-50 ezer forintos megtakarítást is jelenthet éves szinten. Nagy kérdés ugyanakkor, mi lesz a következménye a jókora kedvezménynek?

Új adórendszert, komoly, mélyreható változásokat jelentett be Orbán Viktor.
Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában először az országos árvízhelyzetről beszélt, ismertetve, hogy mely területeken kellett vészhelyzetet elrendelni és egyben köszönetet mondva azoknak, akik segítettek a veszély elhárításában. A miniszterelnök hangsúlyozta: minden segítséget megadnak a károk kiküszöbölésére. "Senkit nem hagyunk az út szélén" - fogalmazott Orbán.
Július elsejétől százmilliárd forintos nagyságrendű adócsökkentésre készül a Fidesz - értesült a Magyar Nemzet. A lap információi szerint visszamenőleges hatállyal eltörölnék a szuperbruttósítást, amellyel akár 250 milliárd forinttal több maradhatna a lakosság zsebében.
Július 1-jétől csökkentik az adókat és megmarad, sőt ki is bővül az eva és az ekho - nyilatkozta Orbán Viktor hétfőn, a TV2 Tények Este című műsorában. A leendő miniszterelnök hozzátette: ...
Lesz-e adócsökkentés?2010-04-22 08:53:49
Bizonytalan adócsökkentés. Bár a Fidesz vezető politikusai korábban mielőbbi, nagyarányú adócsökkentés fontosságáról beszéltek, Kövér László egy komlói lakossági fórumon azt mondta: ...

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!