2018. június 21. Csütörtök, Alajos, Leila.
 

Reggel hat órakor 24 órás sebességellenőrzési akció indult Európa 20 államában, köztük Magyarországon.

Kiválasztotta a rendőrség az állampolgárok javaslatai közül, hogy melyik helyszíneken lépnek fel a gyorshajtók ellen a csütörtökön kezdődő 24 órás sebességellenőrző akciójuk során – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

A bevásárlóközpontokban a menekülési útvonalak állapotát is szemrevételezik.

A gyorshajtókat és az ittas járművezetőket igyekeznek kiszűrni.

A berettyóújfalui rendőrök a helyi polgárőrökkel közösen tartanak akciót a gyalogosok biztonsága érdekében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 17 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az országos ellenőrzési sorozat részeként Budapesten és Pest megyében is megkezdődött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyári akciója. Adórevizorok és pénzügyőrök július elejétől augusztus végéig járják a kiemelt idegenforgalmi, turisztikai területeket, strandokat, fesztiválokat, és fokozott figyelmet fordítanak az internetes kereskedők adózási fegyelmére is. A NAV munkatársainak fellépése a nap bármely szakaszában várható.

2013. június 17. A kártyadíjak erőteljesebben nőttek az utóbbi hónapokban annál, mint amekkora áremelkedést a tranzakciós illeték hozott. A bankok egyre inkább a drágább plasztikokat részesítik előnyben, de a különböző kikötések is szaporodnak.

Közös rendőrségi akció kezdődött vasárnap reggel a határ mindkét oldalán. Az eligazítás előtti tájékoztatón részt vett Aranyi István ezredes, a megyei rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, Lingvay Csaba alezredes, Berettyóújfalu rendőrkapitánya, Adrian Bocu ezredes, Bihar megyei főkapitány, valamint az akcióban résztvevő társszervezetek képviselői.

A Gazdasági Versenyhivatal nyolcmillió forintos bírságot rótt ki a Tesco áruházláncra megtévesztő reklámok és akciók miatt. A Tesco áruházlánc 2008. szeptember 1. és 2009. március 16. közötti akcióiban tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, ...
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!