2018. június 17. Vasárnap, Laura, Alida.
 

Apró, de fontos fejlesztéseket tervez jövőre a Nemzeti Közlekedési Hatóság. Ezek főleg a jogosítványt szerzőknek kedveznek, de a rutinos autótulajok is jól járnak, könnyebb lesz például kiszűrniük a kontár szervizeket, és nem kell többé vizsgamatricákat kaparászni.

Az új autók eladásának 2009 óta tartó mélyrepülése miatt a tavalyelőtti csaknem húszezer helyett most alig kilencezer darab háromévesnél fiatalabb személyautó közül válogathatnak az érdeklődők. A feleződő kínálat mintegy 30 százalékos átlagos áremelkedést okozott ezen a részpiacon, a hiányt importból is egyre nehezebb pótolni.

Forrás: US Department of TransportationKétezer-nyolcszáz autóval indul közlekedésbiztonsági program Amerikában. A kocsik nagy része csak a saját helyzetét és sebességét fogja sugározni, de tesztelnek a környezetükre is figyelő autókat is.

Emeli bruttó öt forinttal a 95-ös benzin és nyolc forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Szerdán bruttó hat forinttal emeli a 95-ös benzin, és nyolc forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol.

Olcsóbb lett a tankolás2012-06-20 10:44:58


A múlt heti 8 és 6 forintos csökkentés után szerdától 5 és 6 forinttal mérséklődött a benzin és a gázolaj ára.


A minősítő címkékkel ellátott gumiabroncsok júliustól már megjelenhetnek a gumikereskedőknél. Novembertől csak olyan terméket lehet forgalmazni, amelyen megtalálható a három betűből álló jelölés.

Közel másfél éve nem volt olyan olcsó a nyersolaj, mint most, a benzin és a gázolaj ára mégsem csökkent Magyarországon, sőt a múlt héten még emelkedett is. Pedig az olajdrágulás eddig begyűrűzött hozzánk is, április elején 451 forinton volt a benzin átlagárának eddigi csúcsa, a dízelárrekord január közepén volt 449 forinton. Miért nem esett a benzinára itthon is?

Pár ezer, de akár pár tízezer forintot is bukhatnak jövőre az autótulajdonosok az új adószabályok miatt. A baleseti adó mindenkit érint, a cégautóadó is sok vállalatnak fáj majd, de emelkedik jövőre a regadó és az átírás is. A legrosszabbul az új hibrid autót vásárlók járnak.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!