2018. május 26. Szombat, Fülöp, Evelin.
 

Két súlyosan beteg földesi gyermeken segítettek mindazok, akik rajthoz álltak pénteken Földesen, az első jótékonysági autóversenyen.

A berettyóújfalui rendőrkapitányság baleset megelőzési céllal bemutatót tartott. Egy biztonsági öv szimulátor segítségével demonstrálták ugyanis a biztonsági öv használatának fontosságát.

Három új kalászos gabonafajtát mutatott be szerdán a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központjának Karcagi Kutatóintézete.

Technikában, együttműködésben, szaktudásban egyaránt felkészült a legkülönbözőbb katasztrófahelyzetek esetén az emberélet, az anyagi érték mentésére, a lakosság ellátására, a kártételek csökkentésére, továbbá a keletkezett károk felszámolására a Magyar Honvédség 5. Bocskai Lövészdandárja – erről tartott bemutatót a dandár kedden a hajdúhadházi kiképzőbázisán.


Hajdúnánás – A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége június 9-én szombaton tartotta meg a XX. Megyei Polgárőr Napját a hajdúnánási Sportpályán.

Kedden késő délután érkeznek meg a Rembrandt rézkarcok Szegedre. Hetvenkét alkotást mutatnak majd be a szeptember elsején nyíló tárlaton a Regionális Összművészeti Központban, ...
Torta bemutató és vásár2009-11-23 08:53:19

Torta bemutató és vásár volt Csökmőn, az Edina Cukrászdában november 21-én délelőtt. A rendezvényre sok érdeklődő ellátogatott.

Debrecen – Kiállítás, szakmai konferencia, valamint vásár és bemutató várja az érdeklődőket a hét végén a nemzetközi fazekasfesziválon, amelyet immár hatodszor rendeznek meg a cívisvárosban.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!