2018. március 22. Csütörtök, Beáta, Izolda.
 

Hatalmas a szegénység, egészségtelen módon megfertőzte a politika a hétköznapokat, Molnár Ferenc Caramel mégse hagyná itt az országot, pedig a legtöbb barátja megtette már.

  • A politika egészségtelen módon az élet részévé vált.
  • Minden médium politikai szócsővé vált, amivel hiteltelenítik magukat.
  • Azért születünk, hogy fogyasszunk, rabszolgákká válunk.
  • Rohadt szegény országban élünk, családok tengetik az éhhalál küszöbén az életüket.
  • Az igazságügyi miniszter nem tett szalonképes kijelentést, amikor a romákról beszélt.
  • Caramel nem menne külföldre, bár a kortársai közül sokan elmentek már.

Interjú Szántó Tamással, a sub.hu önkéntesével, alkotójával a Future Sound of Debrecen válogatáslemez kapcsán.

Gyakoriak, és az esetek nagy részében jól gyógyítható betegségek az immundefektusok. Interjú Dr. Maródi Lászlóval, a DE Infektológiai és Gyermekimmunológiai Tanszék professzorával.

Hatékony angol nyelvű motivációs levelet írni a pályázók többsége számára nem könnyű feladat. A motivációs levél kihívás és lehetőség is egyben.

A magyar és az amerikai kormány között sok területen kiváló az együttműködés, miközben vannak kihívások, amelyeket együtt kell megoldaniuk - jelezte az Egyesült Államok új magyarországi nagykövete az MTI-nek adott interjújában, hangsúlyozva: ő személy szerint minden téren hozzá szeretne járulni az amerikai-magyar kapcsolatok elmélyítéséhez.

Hajdú Lajost, a bocskaikerti kertbarátkör rutinos tagját kérdeztük a télről, a kora tavaszi kerti munkákról.

Lakner Zoltán szerint nem igaz, hogy ha munka van, akkor minden van. Interjú: Lakner Zoltán politológussal, szociológussal.

Az utóbbi években a tizenéveseknél is gyakran derül fény magas vérnyomásra.

Közösségépítésben, távlatos gondolkodásban, a vidék megtartó erejében van még mit tanulnunk. Interjú Szabó Gellérttel, a Magyar Faluszövetség elnökével.

A Magyar Bankszövetség elnöke a szektor idei legnagyobb kihívásának nevezte a devizahitelek elszámolását, amelynek előkészítése szavai szerint jó ütemben halad, és megjegyezte, hogy mindeközben a bankrendszerben jelentős átalakulás zajlik. Patai Mihály az MTI-nek adott interjúban elismerte a költségvetési és monetáris trendforduló eredményeit, de hiányolta a gazdaságpolitikai fordulat végigvitelét.

A legtöbbünknek az álláskereséskor az interjún való szereplés jelenti a legnagyobb kihívást. Mindenre fel kell készülnünk, beleértve az esetleges fura kérdéseket is.

A szolidaritás, a segítségnyújtás egy élhető társadalom természetes velejárója kell, hogy legyen – véli L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány igazgatója.

 

Interjú Vida Ágnes babapszichológussal, gyermeklélektani szakértővel.

Semmilyen rangsor nem igazolja, hogy nálunk lettek volna a legmagasabb energiaárak.

A Komádi csikósok2013-10-21 18:34:02

A Komádi csikósok nagyon sokat szerepelnek határainkon belül és határainkon túl is. Számos díjjal, oklevéllel, kupákkal büszkélkedhetnek. Mindig kitesznek magukért. A Komádi Hagyományőrző Lovasnapokat nem lehet elképzelni nélkülük. Fellépéseikkel a város hírnevét növelték. A Komádi Gyermekotthont gyakran meglátogató holland patronálóknak nem kellett Hortobágyra utazniuk, mert olyan bemutatót tartottak, amilyet csak Hortobágyon láthatnának még.

Még csak most indul az okostelefon-forradalom a magyar piacon, a következő években jelentős változások jönnek a mobilszegmensben – mondta el a Világgazdaságnak adott interjúban Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója. A társaság újabb frekvenciákkal növelné kapacitását, és a továbbiakban is szeretne kedvező feltétekkel energiaszolgáltatást nyújtani lakossági ügyfeleinek

A Bihari Hírlap olvasói megszokhatták már, hogy év elején számvetésre, összegzésre kérjük fel városunk polgármesterét, Muraközi István. Így volt ez az idei év második munkanapján is, amikor hivatali dolgozószobájában arról kérdeztük a városvezetőt, milyen évet tudhatunk magunk mögött.

Írta: Kulcsár László
Az elmúlt 2012-es évben városunkban jelentős fejlesztések és átalakítások történtek, mind beruházási, mind közigazgatási szinten. Megkértük Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu Város polgármesterét, összegezze a város életében bekövetkezett fontos változásokat és az új év célkitűzéseit.

„A hobbim a munkám” 2012-12-20 15:44:32

- Interjú Pálfi Zoltánnal, a Komádi 1956 Horgászegyesület és a Komádi Tó Horgászegyesület gazdasági vezetőjével –

 

Az 1964-ben alakult komádi vadásztársaság jelenlegi elnökét kérdeztem a társaság életéről és a vadászat fontosabb tudnivalóiról.

 

 

A 19 éves, komádi származású lány középiskolás korában hagyta mögött városunkat, hogy néptánc oktató váljon belőle. Azóta már szakmát is szerzett, valamint a nagysikerű Palmetta együttes egyik énekese lett. A zenekarról és a tanulmányairól is kérdeztem Lener Veronikát.

 

Interjú Jeneiné dr Egri Izabellával, Földes polgármesterével – Közösségformáló projektek mentén
Földes – Az oktatásban területi ellátó szerepet betöltő Földes vezetője azt vallja, hogy egy település akkor válik igazi közösséggé, ha kicsi dolgokban is, de az emberekkel harmonikusan együttműködve élnek, s fejlődnek. Jeneiné dr. Egri Izabella polgármester a közelmúltban arról is beszélt szerkesztőségünkben, hogy olyan beruházásokat igyekeznek megvalósítani, amelyek a helyiek igényeit tartják szem előtt.

A Napló vendége Tóth Ferenc, Komádi polgármestere – A munkahely volna a legfontosabb
A városi cím új távlatokat nyitott: a kis-sárréti települések természetes vonzáskörzeti központja lett.

 


Interjú Bondár Sándorral, a Herpály Team Kft. ügyvezető igazgatójával.

Pontosan 15 éve, az 1997-es gazdatüntetések idején ismertem meg Bondár Sándort, mint aktív szervezőt és résztvevőt. Hogyan vezetett az útja idáig? – fordultam sorozatunk következő interjú alanyához.

 


Interjú Domján Jánossal, az Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző- és Közgazdasági Szakközépiskola igazgatójával

 

« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
2012, Áder János, állásinterjú, álláskeresés, amerikai nagykövet, angol, bankszövetség, Belföldi hírek, belvíz, Beregszászi Lajos, Berettyóújfalu, Betegség, Bihar Népe Vadásztársaság, Bihari hírek, Bihari Hírlap, Bihari Természetbarát Egyesület, BKV botrány, Bocskaikert, bojt, Bondár Sándor, Budapest, Bulvár, caramel, Colleen Bell, csikósok, CVO, Debreceni Egyetem, Demszky, devizahitel, devizahitelek, devizahiteles, diáklány, Dombi Edina, Domján János, dr. Hegedűs Miklós, Dr. Maródi László, dr. Páll Dénes, Dukai Regina, egészségügy, együttműködés, fejlesztések, FOGYASZTÓI TÁRSADALOM, Földes, Furta, future sound of debrecen, gazdaság, GKI, gyerek, hazai mobilpiacon, Hegedűs Zoltán, Herpály Team Kft, hobbi, Hodosán Csaba, horgászat, Horgászegyesület, immundeficiencia, Japán, Jeneiné dr. Egri Iabella, juj.hu, Káli Sándor, kert, komádi, kormány, kormánymegbízott, kultúra, L ritók nóra, Lakner Zoltán, Lener Veronika, létminimum, Magyarország, Mezei József, mezőgazdaság, Miskolc, motivációs levél, munka, munkálatok, Muraközi István, MVFC, MVFC női, Napló, összefogás, óvoda, Pálfi Zoltán, Palmetta, Papp Zsolt, Patai Mihály, polgármester, Politológus, prostituált, Rácz Róbert, rezsicsökkentés, Sport, szabó gellért, Szántó Tamás, Szegényellenes politika Magyarországon, szegénység, Szélső Érték, Szex-Erotika, szociológus, sztárok, Tankcsapda, tavasz, Tóth Ferenc, választások, vélemény, vérnyomás, Vida Ágnes, Zene
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!