2018. május 24. Csütörtök, Eszter.
 

Fél éve stagnál a GKI-Erste konjunktúraindexe, ez viszonylag optimista hangulatot tükröz. A GKI által az EU támogatásával végzett felmérés szerint az üzleti várakozások idei csúcsukra kerültek, míg a fogyasztói várakozások idei, sőt húsz hónapos mélypontjukra.

A magyar internetező lakosság 40 százaléka vásárol magyar, illetve 16 százaléka külföldi oldalról, 2014-ben ez az arány még csak 32 százalék, illetve 12 százalék volt, összevonva a hazai netezők 42 százaléka szokott online vásárolni - derül ki a Gemius üzleti tanácsadó cég hétfőn közzétett felméréséből.

A magyar lakosság 71 százaléka véli úgy, hogy az állami nyugdíj nem lesz elegendő a megélhetéshez, ennek ellenére több mint 60 százaléka nem rendelkezik nyugdíjcélú megtakarítással, és nem is tervezi annak felhalmozását - közölte az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár csütörtökön az MTI-vel.

A pénzügyi tudatosság egyáltalán nem jellemző a magyar lakosságra, amelynek kevesebb mint fele venné a fáradtságot arra, hogy hitelfelvétel esetén legalább online összehasonlítsa a piacon fellelhető ajánlatokat - derül ki a Cofidis Hitel Monitor felméréséből.

Több gyerek születik2015-01-11 09:29:08

Növekszik a Hajdú-Biharban élők, főleg a nők átlagéletkora.

Megjelent a lakossági fűtésrendszer korszerűsítésére kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció hétfőtől elérhető a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Simándi Lajosék portáján hajnali fél ötkor mintha le akarna esni a házról a tető.

Nincs pénzünk egészséges élelmiszerekre, de dohányzásra mindig költünk – állítja többek között egy most készült hazai tanulmány, amely a lakosság életmódját vizsgálta. A kép eléggé lesújtó.

A Készenléti Rendőrség bevetési egységei is közreműködnek Hajdú-Bihar megye közrendjének, közbiztonságának megerősítésében.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!