2018. május 26. Szombat, Fülöp, Evelin.
 

Gratulálunk a Kikérem magamnak! című írás szerzőjének, Kenyeres Ilonának. Magam és még sokan hasonlóan vélekedünk, sőt bosszankodunk a tv-műsorok összeállításán.

Az őszt köszöntötték szüleik társaságában Földes óvodásai pénteken délelőtt. A tizenhetedik alkalommal megrendezett Szőlőfürtös Napnak az időjárás is megkegyelmezett és jó idő várta a gyerekeket.

Kenyérünnepet, kenyérszentelést tartottak a pocsaji tájházban: a műsorral egybekötött kenyérszentelésre több helybeli jött el.

Közösen ünnepeltek2013-12-09 08:09:21

A metsző, hideg szél ellenére december 7-én délután sokan gyűltek össze a nyírségi település főterén, hogy közösen készüljenek karácsony szent ünnepére.

Kedden hangolják át a debreceni, a komádi, a siklósi és a pécsi tévéadót, így a vételkörzetükben 8 és 18 óra között néhány órára szünetel a tévéadások földfelszíni vétele – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfőn az MTI-vel.

Október 31-én zárul az Országos Digitális Átállás második üteme. Az ország északkeleti és délnyugati területén leáll az analóg földi televíziós műsorsugárzás, és ettől kezdve csak a korszerűbb digitális adás lesz fogható a földi műsorszórásban – tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatója az MTI-t pénteken.

Pótszékeket kellett betenni, annyian látogattak el a csökmői Faluházba április 6-án este a Gizi Labor III. nevet viselő showműsorra.  Gál István zenetanár és a Csökmői Népdalkör közös produkciója már az elmúlt két évben is teltházat vonzott, és nagy sikert aratott, s ez az idén sem volt másként.

Citerások Pocsajban – tizenegyedszer
Pocsaj – Tizenegyedik éve jönnek össze Pocsajban a citerazenét kedvelők: április 13-án ismét megtelt az iskola tornaterme a népzenekedvelőkkel.

Érkezik a fizetős YouTube2013-02-04 10:38:45

A tévéhez hasonló előfizetési rendszert állítólag már tavasszal bevezetik.

 

Karácsonyváró forgatagot rendeztek Földesen
Földes. Karácsony előtt Földes lakói, a gyerekek és felnőttek, a civil szervezetek közösen készülnek a Megváltó születésnapjára, a szeretet ünnepére.

 

Ovisok szőlőfürtös napja Földesen
Földes – Az őszt köszöntötte szüleik társaságában Földes százötven óvodása pénteken. A tizenötödik alkalommal megrendezett Szőlőfürtös Napon igazi szüreti időjárás és hangulat várta az őszt köszöntő gyerekeket.

 

 

Derecske – Főzőversennyel, gyermekprogramokkal, térképkiállítással, huszárfelvonulással, majd este Esztergályos Cecília szórakoztató műsorával, valamint a PG Csoport főtéri koncertjével ünnepelték a város napját a derecskeiek szombaton.


Pocsaj – Elbúcsúztak óvodai éveiktől a pocsaji Kikelet és Mesevár óvoda ovisai a hét végén.


Hajdúnánás – A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége június 9-én szombaton tartotta meg a XX. Megyei Polgárőr Napját a hajdúnánási Sportpályán.

Komádiban is betlehemeztek2011-12-12 11:10:14


Komádi – A város főterén a harmadik gyertyát jelképező adventi fény az óriási koszorún. A műsor csodálatos volt. Nagyon sok ünnepelni vágyó, karácsonyra készülő városlakó gyűlt össze a templom előtti téren.

Telt ház és vastaps kíséretében léptek színpadra Gál István zenetanár és tanítványai november 18-án a csökmői Faluházban. A Rocky Show című műsorukat a Faluház Mindenkinek! programsorozat részeként mutatták be a nagyérdeműnek.


Komádi – Mint minden évben most is megrendezésre került szombaton a Barsi Dénes Általános Iskola által szervezett Jótékonysági nap. Az iskola diákjai és tanárai hetekkel a fellépés előtt, izgulva készültek.

Az év utolsó tanítási napja a már hagyományos karácsonyi ünnepséggel zárult a körösszegapáti általános iskolában.

Nyolcadik alkalommal, hagyományszerűen rendezik meg Pocsajban a falunapot augusztus 7-én szombaton.

Sóvám napok Réven2010-06-09 08:51:30

A Magyarország-Románia Határon átnyúló Együttműködési Program keretében a következő közös rendezvényt a Bihor megyei Réven tartották.

Van választás 2010.2010-03-30 10:19:49

Mint minden év október második hétvégéjén, idén is  benépesült az egyébként csendes, párszáz lakosú Újiráz. A falu fennállásának 97. évfordulóját ünnepelték az itt élők, az elszármazottak, és a környékből ide érkezők.

Radikális esetben akár harminc napos elsötétítéssel is büntethetik a két kereskedelmi csatornát Joshi Bharat, illetve Erdélyi Mónika műsora miatt.
Városi cuháré Komádiban2008-11-23 00:14:39


Nagy érdeklődés és remek hangulat jellemezte az első városi cuhárét, ami péntek este volt Komádiban, a tornacsarnokban.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!