2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Diákhitel Központ: mobilalkalmazáson keresztül is követhetik egyenlegüket a diákhitelesekForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-03-12 08:24:27
Okostelefonokra és táblagépekre is ingyenesen letölthetõ alkalmazást fejlesztett ki a Diákhitel Központ, mellyel a Diákhitel Direkt szerzõdéssel rendelkezõ hallgatók bármikor lekérdezhetik egyenlegüket, hozzáférhetnek üzeneteikhez vagy tájékozódhatnak a hallgatói hitellel kapcsolatos aktualitásokról is.

A központ MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekkel ellátott mobileszközökre ingyenesen letölthetõ. Az applikáció használatának egyetlen feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen aktív Diákhitel Direkt fiókkal.

A hallgatók amellett, hogy friss információkat kaphatnak egyenlegükrõl, bármikor informálódhatnak diákhitelükrõl. Az alkalmazást a Diákhitel Direkt felületre történõ belépést követõen lehet aktiválni, elsõ lépésben a mobileszköz regisztrálásával. Hasznos tudni, hogy egy adott felhasználói fiókhoz akár több mobilkészülék is hozzárendelhetõ - jelezték.

Kitértek arra is: a diákhitellel kapcsolatos ügyintézéshez a Diákhitel Központ telefonos és személyes ügyfélszolgálatai is változatlanul rendelkezésre állnak, elérhetõségeikrõl az alkalmazás részletes tájékoztatást nyújt.

A diákhitellel kapcsolatos minden fontos információ, tudnivaló magyar és angol nyelven, a nap 24 órájában megtalálható a Diákhitel Központ internetes felületén, a www.diakhitel.hu portálon is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!