2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Bódi Sylvi Beckhammel pózoltForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-04 14:16:35
"Szeretem a focit, úgy gondolom, hogy nõi szemmel is remekül követhetõ, és persze ne felejtsük el, hogy van néhány iszonyatosan jóképû focista…"

Bódi Sylvi igazi sportrajongó, a labdarúgást is imádja. Így aztán természetes, hogy szombaton és jövõ szerdán nagyon szurkol majd a magyar válogatottnak a VB-selejtezõn.
- Szeretem a focit, úgy gondolom, hogy nõi szemmel is remekül követhetõ, és persze ne felejtsük el, hogy van néhány iszonyatosan jóképû focista… – mondta az RTL Bulvárnak. – Nagyon bírom Christiano Ronaldót vagy éppen David Beckhamet. Vele találkoztam is, amikor hazánkban jártak, készült rólunk közös fotó. A magyar futballisták között rengeteg ismerõsöm van, annak idején Zimány Lindával és Dukai Reginával készítettünk egy olyan naptárat is, amelyen mi hárman szerepelünk, a válogatott tagjai mellett.

Sylvi a televízióban is szívesen néz meccseket, de a legnagyobb élmény természetesen az volt számára, amikor élõben szurkolhatott a VB-n.
- Ez maradandó emlék számomra! Ezen kívül jártam a Manchester United Akadémiáján, akkor egy nagy meccsen, a két félidõ között büntetõket rúgtunk Barabás Évivel és Kokóval. Mindezt 60 ezer ember elõtt!
Részt vehettünk egy edzésen is. Az utóbbi években pedig több mérkõzésen rúgtam már kezdõrúgást. Természetesen nagyon szurkolni fogok a magyaroknak a selejtezõkön, ha tehetem, mindenképpen megnézem a mérkõzéseket!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!