2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Mobil készüléken is felmutatható a menetjegy a VolánbuszokonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-18 09:58:51
A Volánbusz Zrt. fejlesztette a belföldi és a nemzetközi internetes menetjegy- értékesítési felületeit, a korszerûsítésnek köszönhetõen a belföldi járatokon már mobil készüléken is felmutatható a menetjegy – közölte a cég hétfõn az MTI-vel.

A vállalat közleményében felhívja a figyelmet, hogy az elektronikus menetjegyeket bármikor ellenõrizhetik az utazás idõtartama alatt, a nyomtatott jegyekhez hasonlóan.

A fejlesztés eredménye az is, hogy a vásárlónak nem szükséges a menetrendeket böngésznie, mivel az induló és érkezõ települések megadását követõen az online jegyvásárlási rendszer csak azokat megállóhelyeket kínálja fel választásra, amelyek között van elérhetõ járat.

Bevezették az elektronikus számlázást is. Így a vevõ e-mail címére automatikusan megkapja a teljes árú menetjegyekrõl szóló elektronikus számlát, amellyel a Volánbusz tehermentesíteni tudja belföldi pénztárait, egyúttal idõt spórolva az utasoknak is.

Az új belföldi online értékesítési felület teljes mértékben elérhetõ már angol nyelven is – jegyzik meg a közleményben.

A Volánbusz Zrt. arra számít, hogy a fejlesztés eredményeként sokkal kevesebb vásárlási kísérlet hiúsul meg, és bõvül az online elõvétel.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!