2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Hajdúszoboszlón megsérült, majd meghalt egy fürdõzõForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-11 15:11:47
Csütörtökön meghalt a kórházban az a debreceni férfi, aki még augusztus 20-án szenvedett súlyos fürdõbalesetet Hajdúszoboszlón.

A fürdõzõ valószínûleg eltörte a nyakcsigolyáját, eddig a klinikán ápolták. A baleset csak most került nyilvánosságra, de a rendõrség már korábban közigazgatási eljárást indított, ami jelenleg is tart.

A 34 éves debreceni férfi még augusztus 20-án sérült meg súlyosan a hajdúszoboszlói gyógyfürdõben. A fürdõzõ - eddig tisztázatlan körülmények között - az egyik úgynevezett, lassú csúszdában, törte vagy törhette el a nyakcsigolyáját. A medence partján az úszómesterek élesztették újra az eszméletét vesztett férfit, majd kórházba szállították.
Ceglédi Gyula a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdõ Zrt. igazgatója csütörtökön azt mondta a Független Hírügynökségnek, hogy nem tudják mi történt a férfival. Kollégáit rosszulléthez riasztották, és már eszméletlen állapotban találtak rá az úszómesterek. A balesetet dokumentálták, saját belsõ vizsgálatuk anyagát pedig átadták a rendõrségnek. A csúszda egyébként minõsítve volt, korábban ellenõrizték, és a szakemberek akkor mindent rendben találtak - mondta Ceglédi Gyula.
A férfit augusztus 20-án a strandról, stabil állapotban vitték a mentõk Debrecenbe, majd három hétig a klinika idegsebészeti részlegén, az intenzív osztályon ápolták. A szerencsétlenül járt fürdõzõ csütörtökön halt meg.
Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense érdeklõdésünkre közölte: a hajdúszoboszlói rendõrkapitányság munkatársai a közigazgatási eljárás szabályai szerint vizsgálják a baleset körülményeit.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!