2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Volán-járatnak csapódott teherautó - nyolc sérültForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-01 14:58:04
Teherautó ütközött menetrend szerint közlekedõ Volán-autóbusznak szerda délután fél négy körül. A sofõr súlyosan megsérült, õt mentõhelikopter szállította kórházba.

A tehersofõr feltehetõen nem tartott szabályos követési távolságot a busszal.

 

 

Teherautó ütközött menetrend szerint közlekedõ Volán-autóbusznak szerda délután fél négy körül a Hajdúszoboszló és Nádudvar közötti úton. A tehersofõr súlyosan megsérült, õt mentõhelikopter szállította kórházba; a buszon utazók közül hetet ért könnyebb sérülés.

Helyszíni információink szerint a Szoboszlóra tartó busszal szemközti sávban egy autós lehúzódott telefonálni, s egy mögötte haladó gépkocsi olyan szûken kerülte ki, hogy a buszvezetõnek a fékre kellett taposni. A Volán-járat mögött közlekedõ teherautó vezetõje nem tudott idejében reagálni, s belerohant az utasokkal tömött buszba.

A tûzoltóknak a jármûvek áramtalanításáról és a kifolyt olaj eltávolításáról kellett gondoskodni, feszítõvágókra ezúttal nem volt szükség.

A mentõk tájékoztatásuk szerint a sérültek nagyobb száma miatt küldtek helikoptert, illetve azért, mert a teherautó révén akár súlyosabb sérülésekre is számítani lehetett.

A baleset pontos körülményeit a rendõrség vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!