2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végzõdtek.

Egy súlyos, és egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely hétfõn délben történt a 4-es fõút, Ebes és Debrecen közötti szakaszán.

Árokba borult egy busz2009-12-11 09:26:36

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, akibe hátulról egy kamion ütközött neki hétfõn este az M35-ös autópályán, Debrecen határában.

Ketten sérültek meg súlyosan abban a kora reggeli balesetben, amely Debrecenben, a Szent Anna és a Klaipeda utcák keresztezõdésében történt, ahol három autó ütközött össze.

Egy ember a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amely kedden késõ éjszaka történt a Hosszúpályi és Pocsaj közötti úton, ahol egy autó a fának csapódott.

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn késõ este történt a 471-es fõút Hajdúsámson és Tamásipuszta közötti szakaszán, ahol egy Opel és egy Renault ütközött egymásnak.

Kórházba szállították annak az autónak a vezetõjét, aki vasárnap kora este karambolozott Józsán, a Sillye Gábor és a Csatár utcák keresztezõdésében.

Hiába látták többen is a balesetet, nem tudtak segíteni azon a sofõrön, akinek szombaton kigyulladt az autója miután fának ütközött...

Traktorral gázoltak halálra egy férfit kedden Kántorjánosiban.

Két sérültje lett annak a közlekedési balesetnek, amely vasárnap reggel történt Hortobágyon, ahol fának csapódott egy kisbusz...

Árokba borult egy kukoricaszállító kamion szerda délután Debrecen közelében, a Hosszúpályi úton. A sofõrt a mentõk súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely csütörtökön délelõtt történt Debrecenben, a Böszörményi út és az Akadémia utca keresztezõdésében, ahol két autó ütközött össze.

Súlyos kézsérüléseket szenvedett az a robogós, aki egy személyautóval ütközött össze hétfõn kora este Hajdúsámsonban, az Árpád utcában.

Az ütközés után a motoros az árokba borult és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Mindkét csuklója eltört annak a motorosnak, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap este Hajdúsámsonban, a Petõfi Sándor és a Damjanich utcák keresztezõdésében.

Súlyos sérülések gyanújával szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap reggel Debrecen határában, a 48-as út és a Kondoroskert utca keresztezõdésénél.

Kettészakadt az egyik jármû annak a balesetnek a helyszínén, amely vasárnap délelõtt történt a 47-es úton, Tépe és Berettyóújfalu között.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, amely egy román rendszámú kamion oldalának ütközött csütörtökön kora délután a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójánál lévõ keresztezõdésben.

Összeütközött egy rendõrautó két autóval csütörtök este a Szent Anna-Sumen utcai keresztezõdésben. A balesetben öten sérültek meg.

A motor vezetõjét mentõhelikopterrel szállították kórházba.

 

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze kedden délután Debrecenben, a Burgundia utcán.

« 1. oldal »  Következő »