2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Gépkocsikon vezették le dühüketForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-09 08:38:21
A debreceni nyomozók bíróság elé állítást javasolnak két férfival szemben is, akik egy-egy személygépkocsin vezették le dühüket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. október 3-án 22 óra 39 perckor telefonon tett bejelentést egy debreceni lakos arról, hogy a Domokos Lajos utcán egy férfi puszta kézzel betörte egy személygépkocsi ablakát. A rendõrök a helyszínen igazoltatták az agresszív férfit, aki elmondta nekik, hogy szerelemféltés miatt vezette le dühét az Opel Astra típusú jármûvön.

A járõrök elfogták és elõállították a 34 éves helyi lakost a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A Debreceni Rendõrkapitányság H. Ferenccel szemben 2014.október 28-án befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes járási ügyészségnek.

Egy férfi telefonon hívta a rendõrséget 2014. október 3-án 23 óra körüli idõben, mivel Debrecenben, a Péterfia utcán egy ismerõse szó nélkül belerúgott a gépkocsijába. A járõrök a helyszínen meghallgatták a bejelentõt és a másik férfit, aki elismerte, hogy õ rongálta meg haragjában a Volkswagen Passat típusú jármûvet.

A rendõrök a 38 éves R. Attilát garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság 2014. október 28–án befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!