2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Látogatóba érkezett, mobiltelefont lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-18 14:33:18
A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei egy órán belül elfogták a kifosztás bûntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 65 éves férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint R. Ferenc 65 éves debreceni lakos 2014. november 16-án 14 óra 20 perc körüli idõben látogatóba érkezett egy debreceni kórházba, ahol az egyik kórterembe bement és eltulajdonította az ott alvó 34 éves beteg mobiltelefonját az éjjeli szekrényébõl. A cselekményt észrevette a kórteremben fekvõ másik beteg, aki azonnal szólt az ápolóknak. A rendõrségre tett bejelentést követõen a járõrök a helyszínre mentek és adatgyûjtést végeztek, melynek során az egészségügyi intézmény udvarán 15 óra 15 perc körüli idõben felfigyeltek egy a személyleírásnak megfelelõ személyre. A férfi, amikor észlelte, hogy a járõrök felé indultak, eldobta a virágágyásba a nála lévõ mobiltelefont, amelyrõl késõbb a rendõrök megállapították, hogy az a bûncselekménybõl származik.

A rendõrök a férfit elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, valamint visszaadták a sértettnek a telefonját. A nyomozók a 65 éves debreceni férfit kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és bûnügyi õrizetbe vették, valamint kezdeményezték az elõzetes letartóztatásának indítványozását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!