2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Tolvajt és garázdát fogtak Debrecenben - Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-27 09:18:14
Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, akik közül 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 5 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 14 személyt állítottak elõ, 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A járõrök Debrecenben, a Monostorpályi úton 2014. november 26-án 11 óra 20 perckor egy háznál igazoltattak egy 17 éves fiatalkorút, és megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözését rendelte el. A rendõrök a helyi lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, majd õrizetbe vették.

A rendõrök Debrecenben, a Petõfi téren járõröztek 2014. november 26-án, amikor 20 óra 50 perckor igazoltattak egy 22 éves férfit, akirõl megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki vele szemben. A járõrök J. Sándor hajdúhadházi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.



- Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!