2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Két kaput is összetört a Hajdúnánáson tomboló garázdaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-03 13:09:41
A Hajdúnánási Rendõrkapitányság befejezte egy 36 éves helyi férfival szemben garázdaság vétség miatt folytatott eljárását.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Hajdúhadházon, a Jászai Mari utcában lakó nõ arról tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 15-én 22 óra 43 perckor, hogy a háza elõtt többen hangoskodnak, dulakodnak és a kapuját, valamint a szomszédja kapuját is összetörték. A járõrök a helyszínen nem találtak senkit, azonban az adatgyûjtés során tudomásukra jutott, hogy a cselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi a Bercsényi utca irányába ment. A férfit a rendõrök elfogták és elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra. L.B. Sándort a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a 36 éves férfi beismerõ vallomást tett.

A nyomozást a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság 2014. december 2-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!