2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Prostituáltat fogtak a Pallagin - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-31 08:31:40
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 14 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A Hosszúpályi Rendõrõrs járõrei 2014. december 29-én 9 óra 40 perckor Hosszúpályiban, a Szabadság téren igazoltattak egy gyanúsan viselkedõ férfit. A járõrök az intézkedés során megállapították, hogy a 23 éves hajdúbagosi lakos ellen a Berettyóújfalui Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki garázdaság vétség elkövetése miatt. A rendõrök elfogták és a helyi rendõrõrsre elõállították L. Pált, akit a nyomozók õrizetbe vettek.

A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy nõ ellen. A járõrök 2014. december 29-én 15 óra 20 perckor Debrecenben, a Pallagi úton érték tetten a 25 éves nõt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök a hajdúhadházi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bíróság elé állítás céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!