2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Beleszimatoltunk a húsvétba – Nyolcféle kölnit teszteltünkForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-29 14:00:25
A jó húsvéti locsolókölni színtelen, vagy halványsárga színû, kellemes illatú folyadék – véli kollégánk. Most kiderül, mivel indulhatnak az urak húsvétkor locsolni.

A szerkesztõségben öt kollégánk véleményét kértük ki a locsolókölnikkel kapcsolatban, a termékeket pedig 1-10 pontig értékelhették.

A Levendula kölnivíz az egyik legdrágább volt a teszten, 309 forintért vettünk egy 50 ml-es üveggel belõle, viszont ez érte el a legrosszabb eredményt. – A kölni üvege és címkéje nagyon egyszerû, a kékes-lilás folyadék benne pedig nagyon visszafogottnak tûnik. Amikor viszont lecsavarom a kupakot, majdnem hátast vágok a szagától, mint valami kámforos fertõtlenítõszer. Ráadásul nem pumpás, hanem önteni kell a nõ fejére. Két, három hölgy meglocsolása és ugyanennyi feles elfogyasztása után viszont óvatosan kell bánni vele, különben a nõ hajáról a nyakába folyik az illatos lé – mondta el markáns véleményét egyik kollégánk. Hozzátette, ez a kölni a szovjet pacsuli tipikus esete, bosszúálláshoz ajánlott. Egy másik munkatársunk szerint ez a kölni a túlhígított réz-gálic illatát idézi. – Van benne levendula, de valami szúrós szagot is érzek benne, ha szagolom is érzem a számban – tette hozzá. (11 pont)

Az utolsó elõtti helyen két termék végzett. A S’Nonas Vap Deo és a Molnár Moser nevezetû kölnik. Mindegyik termék 199 forintba került. Ugyanakkor ezért az árért elõbbibõl 18 ml-t, utóbbiból pedig 50 ml-t kaptunk. – Nem túl bizalomgerjesztõ a kiszerelése és rettentõen alkoholos az illata, ahogy telnek a másodpercek, egyre agresszívabb – fogalmazott egyik tesztelõnk a S’Nonas Vap Deo termékrõl. Egy másik alanyunk szerint a kölni üvege az állatgyógyászatban használt injekciós üvegre hasonlít. – Nem lennék annak a lánynak a helyében, akit ezzel locsolnak meg. Még azt gondolja, hogy megjött az inszeminátor. Ráadásul arra is figyelni kell, hogy a locsoló nehogy magát fújja le – fûzte hozzá. (12 pont)


A Molnár Moser kölni több kérdést is felvetett a tesztelõkben. – A név láttán elgondolkodnék a boltban, hogy ez most körömlakklemosó, festékhígító vagy micsoda. Nincs ráírva, hogy kölni. Ráadásul alkoholos illata van és úgy néz ki, mint egy feles üveg. Egy, már jónéhány hölgyet meglocsoló férfi, ittas állapotban még meg is húzhatja az üveget. Szörnyen büdös – vélekedett munkatársunk. Ugyanakkor volt olyan tesztelõnk, akinek ez a termék elnyerte a tetszését. – Gyerekkorom kölniillata vizezett állapotban. Ez a kölni jobb tartót érdemelne – jegyezte meg egy másik tesztelõnk. (12 pont)

A citrusvirág illatú Húsvéti locsolókölni 399 forintba került egy 30 ml-es üveggel, de ezzel még mindig nem szívesen indulnának el locsolni kollégáink. – Az oldalán folyik a tartalom ahogy kibontom a csomagolásból, ez nem túl jó jel. Nehezen jön ki belõle a kölni, csak harmadik nyomásra pumpálja. Ez nem illat, ez szag. Ezzel senkit ne akarjunk meglocsolni – szögezte le egyik tesztelõ alanyunk. – Igazán férfias alakot tart a kezében, aki ezzel indul el a hölgyekhez, elég bizarr. Van benne tartalom, ezzel a kölnivel két méter távolságról is lehet locsolni, bár a citrusvirághoz nem sok köze lehet, bár lehet benne citromhéj – elemezte a kölnit másikuk. Egyik kolléganõnk úgy fogalmazott, ezt a kölnit leginkább a wc-ben tudja elképzelni, illatosítóként. (17 pont)

A S’Nonas kék színû, márkás parfümutánzatot ígérõ kölnibõl 199 forintért vettünk egy 18 ml-es üveggel. – Itt kezdõdik a kölni. Szépen megmunkált üvegbe van zárva a folyadék, a kupakja pedig a sárga aranyat idézi. Az illata viszont alkoholos és erõteljesen férfias. Ezzel a kölnivel a maszkulin hölgyeket ajánlott öntözni – szögezte le tesztelõnk. Egy másik munkatársunk szerint a kölninek olyan az illata, mint amit ammóniával vegyítettek, többen viszont a termék elõnyeként emelték ki, hogy az nem túl pacsuli illatú. (21 pont)


A mangó illatú Húsvéti locsolókölnibõl 399 forintba került egy 30 ml-es flakonnal, de ezzel a kölnivel kapcsolatban is megoszlottak a vélemények. – A bizarr alakú üveg hányás szagú folyadékot rejt. Nem lennék annak a lánynak a helyében, akit ezzel lefújnak – mondta a kölnirõl egyik alanyok. Mások viszont nem találták ennyire szörnyûnek ezt a terméket. – Az üvegen látható stilizált húsvéti nyúl elég jókat ígér. Finom, gyümölcsös illat, ezzel elindulnék locsolni – jelentette ki kollégánk. (24 pont)

Szerkesztõségi tesztünk második helyén az Éden kölni ibolya illata végzett. Ezért a termékért 399 forintot fizettünk, cserébe pedig 35 ml folyadékot kaptunk az üvegbe. – A kölni lilás színû, biztosan az ibolyára utal. Az illata finom, kellemes, szívesen használnám – vélekedett egyik tesztelõnk. Többen viszont nem tudták mire vélni a flakon oldalán lévõ virágokat. – Mit keres árvácska az ibolya illatot ígérõ üveg címkéjén? – tették fel többen a kérdést. Ezt, és az elcseszett málnaszörp színt leszámítva viszont valamennyien arról számoltak be, hogy a kölninek kellemes az illata. (32 pont)

A húsvéti locsolókölnik közötti versenyben szerkesztõségünk szerint a Trendy márka viszi a prímet. Ezért a kölniért 290 forintot fizettünk és 15 ml illatos folyadékot kaptunk érte. – Komoly fizikai felkészültség szükséges annak, aki e mellett a kölni mellett dönt. Ugyanis, ha nem 90 fokos szögben döntjük meg az üveget, a hölgy illattalan marad. Az üveg egyébként szép, az áttetszõ folyadék a színes, narancssárga üvegnek köszönhetõen vonzó, az illat pedig a narancs, a mandula és a mandarin ötvözése. Viszont három, négy fújás szükséges belõle, különben nem érzõdik – javasolta kollégánk, hogy érdemes használni ezt a terméket. Egy másik kollégánk ugyancsak azt kifogásolta, hogy nehéz kivarázsolni az üvegbõl az illatot: csak harmadik nyomásra jön a kölni, az viszont nagyon meg tudja fagyasztani a hangulatot, ha szerencsétlenkedünk a locsolással. – A kölni üvege már-már elegáns, az illata is finom, ezzel jöhetnek locsolni – hangsúlyozta kolléganõnk. (34 pont)

A végeredmény:
Trendy (34 pont)
Éden ibolya (32 pont)
Húsvéti locsolókölni – mangó illatú (24 pont)
S’Nonas kék színû, márkás parfümutánzatot ígérõ kölni (21 pont)
Húsvéti locsolókölni – citrusvirág illatú (17 pont)
Molnár Moser (12 pont)
S’Nonas Vap Deo (12 pont)
Levendula kölnivíz (11 pont)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!