2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Kedvezményekre pályázhatnak a nyugdíjasokForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-08 18:12:10
Ismét megnyíltak a pályázatok az Erzsébet-program keretében. Nyugdíjasok fürdõbelépõkre és szálláshelyekre pályázhatnak.

Az üdülési pályázaton nyertes nyugdíjas pályázók részérõl 5000 forint önerõ befizetése szükséges az elnyert támogatás igénybevételéhez.

A nyertes nyugdíjasok – szálláshelytõl függõen – animált közösségi programokon, a szálláshely vonzáskörzetéhez közel esõ turisztikai látványosságokhoz kapcsolódó szervezett kirándulásokon, illetve zenés-táncos, valamint gasztronómiaesteken is részt vehetnek.

Megnyíltak a pályázatok, indul a roham

Fotó: Polyák Attila - Origo

A kedvezményes fürdõbelépõkkel2500 forint önerõ befizetése mellett országosan mintegy 80 fürdõtvehetnek igénybe a nyugdíjasok, az egyes helyszínektõl függõen legalább 5 és legfeljebb 33 alkalommal.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-programján azok az öregségi nyugellátásban részesülõ, 60. életévüket betöltött személyek pályázhatnak, akiknek a rendszeres, 2016-ra megállapított havi teljes összegû ellátása nem haladja meg a

147 ezer forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek.

A pályázat 2016. február 29-ig nyújtható be.

Az elnyert üdülési támogatás kizárólag a pályázó nevére szóló elektronikus kártya segítségével vehetõ igénybe a pályázati önrész befizetését követõen, a szállásfoglalás során kiválasztott üdülõkben.

A pályázati az erzsebetprogram.hu oldalon olvasható.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!