2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Fenyegetéssel szerzett magának pulóvertForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-20 09:27:20
A rendõrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a hajdúszováti férfit, aki a megalapozott gyanú szerint fenyegetéssel szerezte meg a sértett férfi ruháját.

Egy férfi tett feljelentést a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányágon 2016. április 6-án 9 óra 31 perckor, mivel egy másik férfi Hajdúszováton, a Gaál Zsigmond utcán megállította, és az öklét mutatva megfenyegette, hogy adja át neki a pulóverét. A sértett ennek hatására odaadta támadójának a fekete színû, kapucnis felsõt, amit a férfi magára húzott, és elment a helyszínrõl. A 38 éves férfi ezután busszal a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra utazott, hogy értesítse a történtekrõl a rendõröket.

A nyomozók adatgyûjtést végeztek, aminek eredményeként megállapították, hogy a sértett busszal Hajdúszoboszlóra akart utazni, amit lekésett, így a buszmegállóból átsétált a Gaál Zsigmond utcára, hogy ott stoppoljon. Eközben találkozott B. Csabával, aki megszólította, hogy megdicsérje pulóverét és megvegye. A férfi azonban nem akarta eladni az ismeretlennek a ruhát, ezért a gyanúsított megfenyegette meg õt.

B. Csabát a rendõrök hajdúszováti otthonában elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elfogásakor azt a pulóvert viselte, amit a megalapozott gyanú szerint a sértettõl vett el. A nyomozók lefoglalták a ruhadarabot.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság a 20 éves fiatalember ellen zsarolás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!