2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Gázcsonkot ütött ki egy kisbusz Derecskén, több családot kitelepítettekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-01-12 09:58:28
  Debrecen – Gázcsonknak ütközött és árokba borult egy kisbusz Derecske belterületén egy benzinkútnál szerda délután.    

Árokba borult, majd egy gázcsonknak csapódott egy defektes kisbusz szerda kora este a 47-es fõúton Derecske határában. A gázszivárgás miatt több családot is kitelepítettek.
A HAON információi szerint egy utánfutós kisbusz haladt Debrecen felõl Derecske irányába, amikor a jármûszerelvény defektet kapott, majd az út menti árokba borult. A baleset során a kisbusz kidöntött egy gázcsonkot, amelybõl gáz kezdett el szivárogni.A 47-es fõutat emiatt teljes egészében lezárták, a forgalmat pedig elterelték. A gázszolgáltató munkatársai habár rövid idõn belül megszüntették a szivárgást, a környékrõl biztonsági okokból több családot is kitelepítettek. A feltorlódott autósok eközben több kilométeres kocsisorban várták a mûszaki mentés végét. A balesetben a kisbuszt vezetõje sérült könnyebben, a rendõrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit.
-Matey I.-

 

20.51′ Megszüntették a gázszivárgást Derecskén

Megszüntették a gázszivárgást szerda estére Derecskén annál a gázcsonknál, amelybe egy kisbusz rohant bele késõ délután. A közeli lakóházakból kitelepített 14 ember visszatérhetett otthonába – tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-t.

Kelemen Éva ismertetése szerint a baleset miatt órákra lezárt 47-es fõút forgalma is helyreállt. A gázcsonkba egy kisbusz rohant bele, mert defektet kapott; vezetõje könnyû sérüléseket szenvedett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!