2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Védjük magántulajdonunkat, értékeinket!Forrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-16 14:01:25
A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság felhívása Az elmúlt idõszakban több esetben érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra azzal kapcsolatban, hogy Berettyóújfalu város közterületein trükkös tolvaj fosztja meg áldozatait értékeiktõl. Az ismeretlen elkövetõ a mit sem sejtõ, figyelmetlen személyeket lopja meg egy óvatlan pillanatban.

Általános tapasztalat, hogy napi ügyintézés, vásárlások során kézben vitt illetve kerékpáron elhelyezett táskák, kosarak tartalma (pl.: pénztárcák) szabadon hozzáférhetõk, jól láthatók, ezáltal bûnös szándékú emberek számára könnyen megszerezhetõk.
Ezt a helyzetet kihasználva néhány esetben vélhetõen azonos személy, aki a sértettek könnyen hozzáférhetõ, és szem elõtt lévõ értékeit kikapta és azzal elmenekült.
Fentiekre tekintettel szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét, hogy mindenki fokozottan vigyázzon értékeire! Ha közterületen tartózkodik valaki, csomagjait, kézi táskáját ne hagyja kerékpárja kosarában, még közlekedés során is fordítson erre komoly figyelmet.
A csomagok rögzítésével megnehezíthetik az elkövetõ dolgát.
Amennyiben az említett esetekhez hasonlót lát, tapasztal valaki, haladéktalanul tegyen bejelentést a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon, segítve a rendõrség munkáját az elkövetõ elfogásában.
Berettyóújfalu, 2012. május 16.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!