2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Figyeljünk egymásra !Forrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-20 10:49:42
Bonyolult nyomozás zárult le. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya a napokban fejezett be egy hosszan tartó nyomozást, melyben a nyomozók jelentõs erõkkel és szisztematikusan felépített munkával derítettek fel eseteket, melyben számos bûncselekmény megalapozott gyanúja merült fel.

Így például kiskorú személyeket foglalkoztató bordélyház üzemeltetése, valamint ehhez szervesen kapcsolódó, önmagukban is súlyos más bûncselekmények elkövetésére is fény derült.

Az eljárás során egy férfi lett õrizetbe véve, majd elõzetes letartóztatásba helyezve.
Az ügy súlyosságát, bonyolultságát jelzi, hogy az eljárás 2010. õszén kezdõdött, és számos alkalommal váltak ismertté olyan részletek, amelyek figyelmeztetésül szolgálnak arra, hogy a látszólag nyugodt lakókörnyezetben is szükséges az, hogy a közösség tagjai egymásra odafigyeljenek, óvják saját és mások biztonságát.
Amennyiben olyan dolgokat észlelnek, ami a hétköznapi életüktõl eltér, gyanús számukra, egymással osszák meg, csökkentve ezzel annak esélyét, hogy ismerõseik, rokonaik bûncselekmény áldozataivá váljanak, illetve indokolt esetben a rendõrség jól ismert telefonszámain, zöld számán tegyenek bejelentést.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!