2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Hírösszefoglaló a 2013. január 10-én történt eseményekrõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-11 19:25:49
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 10-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 15 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 12 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 6 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset volt.  

Két tölgyfát vágott ki a lakása közli erdõbõl az a debreceni férfi, akit 2013. január 10-én kora délután elfogtak és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállítottak a járõrök. Az 55 éves férfit meghallgatását követõen tulajdon elleni szabálysértés miatt õrizetbe vették a nyomozók. Az õrizetbe vett férfit 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 

 

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság rendõrei a Debreceni Városi Bíróság magánlaksértés elkövetése miatt kiadott elfogató parancsa alapján 2013. január 10-én õrizetbe vettek egy 19 éves hortobágyi férfit.

 

 

Magánlaksértés szabálysértés elkövetése miatt vettek õrizetbe a Nyíradonyi Rendõrõrs munkatársai 2013. január 10-én késõ este egy 32 éves férfit, aki külön élõ felesége tamásipuszatai lakásába az asszony beleegyezése nélkül bement.  A férfivel szemben hasonló esetek miatt már többször intézkedtek a rendõrök, így a helyszínre irányított járõrök a férfit elfogták és elõállították a rendõrõrsre. Ezt követõen szabálysértési eljárás indítottak vele szemben, melynek során meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!