2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Segítségnyújtó autóst bántalmaztak PocsajonForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-10 10:21:17
Csoportosan elkövetett garázdaság gyanújával vettek õrizetbe vasárnap három férfit Pocsajon, akik bántalmaztak egy autóst, miután az megállt segíteni az autójának hajtó biciklis gyereknek.

Õrizetbe vettek három pocsaji férfit, akik bántalmaztak egy jármûvezetõt, amikor az megállt, hogy segítsen az autójának nekihajtó kerékpáros kisfiúnak - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vasárnap a rendõrség honlapján.

A közlemény szerint szombat délután Pocsaj belterületén egy Létavértes irányából érkezõ személygépjármûnek hajtott egy 6 éves kerékpározó kisfiú, aki az ütközés következtében elesett.

A jármû vezetõje megállt, hogy segítsen a fiúnak, de a gyermek közelben tartózkodó rokonai bántalmazni kezdték. A bántalmazásnak a helyszínre érkezõ rendõrök vetettek véget.

A rendõrök négy embert állítottak elõ, közülük három férfit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a 31 éves L. László, a 37 éves Gy. Tibor és a 48 éves Gy. Zoltán pocsaji lakossal szemben õrizetbe vételük mellett folytatja le az eljárást, egyben elõterjesztést tesz a gyanúsítottak elõzetes letartóztatására.

A három férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság bûntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!