2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Elõzetesben az autósra támadó pocsaji férfiakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-12 10:27:14
A nyomozás szerint a sértettet a rendõrök védelmezték meg a további bántalmazástól.

Debrecen – Az ügyészség indítványára a Debreceni Járásbíróság a szökés, elrejtõzés és a bizonyítás megnehezítése, veszélyeztetése miatt elrendelte kedden annak a három pocsaji férfinak a 30 napra szólóelõzetes letartóztatását, aki szombaton bántalmaztak egy autóst. A büntetett elõéletû férfiakat – akik tagadnak – garázdaság bûntettével és súlyos testi sértésbûntettével gyanúsítja a rendõrség.

Az orra is eltört

Az eljárás adatai szerint a sértett autójának a Petõfi utcán nekihajtott egy hat éves gyermek a biciklijével. A férfi kiszállva látta, hogy a gyerek eszméletlenül fekszik a földön, ezért mobilon azonnal orvosi segítséget kért. A balesetrõl a kiskorú hozzátartozói és a család ismerõsei, köztük a három gyanúsított is értesültek és a helyszínre szaladtak. Ott aztán sokan az autóst okolták a történtekért, szidalmazták, megveréssel, megöléssel fenyegették, s többen rá is támadtak. A folyamatos inzultus során az egyik gyanúsított egyszer, társa többször is ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a földre került. Amikor felállt, egy gyanúsított ismét rátámadt, de ekkor már többen visszatartották, lefogták.

A fõügyészség szerint az autóst a további bántalmazástól az idõközben helyszínre érkezõ rendõrök védelmeztékmeg. Egyik gyanúsított támadó szándékával még akkor sem hagyott fel, de mivel a sértetthez nem tudott hozzáférni, ezért többször belerúgott annak gépkocsijába. A sértett orrcsonttörést és további zúzódásokat szenvedett a fején.

HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!