2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Garázdaság és kéjelgés – Rendõrségi hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-16 19:52:52
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök, 4 fõt az ellene érvényben lévõ körözés miatt vontak intézkedés alá.

Az egyenruhások 18 fõt állítottak elõ, közülük 3 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ittasság ellenõrzések során 4 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérõ. Megyénk közútjain 1 súlyos és 4 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hencidán 2013. június 15-én este négy férfi között alakult ki nézeteltérés egy elcserélt – és idõközben mûködésképtelenné vált – híradástechnikai berendezés miatt. Az indulatok odáig fajultak, hogy végül verekedés alakult ki közöttük az utcán. A helyszínre érkezõ  Berettyóújfalui rendõrök a verekedõket elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént. M. Sándor, M. Máté, A. Béla és A. Andor ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt    nyomozást a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság folytatja le.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Debreceni Rendõrkapitányság egy, míg aBerettyóújfalui Rendõrkapitányság két személyt vett szabálysértési õrizetbe 2013. június 15-én.   Egy tiltott kéjelgõt vettek  õrizetbe 2013. június 15-én este a debreceni járõrök. A 44 éves nyírábrányi nõ Debrecenkülterületén ajánlotta illegálisan szexuális „szolgáltatásait”. A rendõrök a kéjelgõt elõállították a kapitányságra, ahol meghallgatása után õrizetbe vették. Ellene szabálysértési eljárás indult. A szabálysértési õrizetbe vett személyekkel szemben az illetékes rendõrkapitányságok gyorsított eljárást kezdeményeztek, 72 órán belül bíróság elé állítják õket.

Hajdúhadházi Rendõrkapitányság járõrei két körözött személyt is fogtak 2013. június 15-én. Az egyik 19  éves hajdúsámsoni férfi ellen a Debreceni Járásbíróság, míg a másik 19 éves román férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogató parancsot. A körözött személyeket elõállították a kapitányságra és õrizetbe vették õket.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!