2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hol vehetünk cigit? Megjelent a legpontosabb trafikkeresõ!Forrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-07-24 09:47:35
Út közben vagy és nem találod meg a hozzád legközelebb esõ trafikot, nemzeti dohányboltot? Most egy új, legrészletesebb információkkal rendelkezõ térképes alkalmazás segíthet ebben.

Megérkezett a RichPOI üzlet- és trafikkeresõ!

Hol egy trafik? – vetõdhet fel a kérdés a dohányosokban, hiszen cigarettát már csak a meghatározott boltokban vásárolhatnak július elsejétõl. Ez komoly káoszt okozhat, hiszen korábban vásárlók minden sarkon találhattak egy trafikot, hírlapárust, vagy boltot, ahova be lehetett ugrani egy doboz füstölnivalóért.

Ezt a problémát ismerte fel egy élelmes mobilfejlesztõ csapat és létrehozták a legpontosabb trafikkeresõ alkalmazást, amely a július elsejétõl mûködõ Nemzeti Dohányboltok, „trafikok” megtalálását segíti. Az applikáció már elérhetõ Androidon, valamint hamarosan iOS-ben is elérhetõ lesz.

Az okostelefon tulajdonosok számára készült mobilos alkalmazás nem csak a legközelebbi trafikot találja meg, hanem oda is vezeti a dohányost. Az összes engedéllyel rendelkezõ trafik benne van, de készítõk folyamatosan frissítik az adatbázist, így minden jövõben nyíló trafik is belekerül majd, minél részletesebb leírással, terméklistával, nyitva tartással, képekkel és friss hírekkel együtt.

Az alkalmazás megmutatja neked hol állsz és, hol találsz hozzád közel esõ trafikokat. A lehetõ legjobb megoldást kínálják az úton haladóknak vagy akár a nagyvárosokban élõknek is, akik nehezebben találják meg az újonnan megnyílt nemzeti dohányboltokat.

35280_2855334.jpg

Így használd!

Magyarország legnagyobb gazdagított tartalmú POI (rich poi) adatbázisára épülõ különleges idegenvezetõ már régóta elérhetõ az okostelefonokon és táblagépeken. A RichPOI Üzletkeresõ alkalmazás bárhol járj, mindig megmutatja Neked a hozzád legközelebbi éttermet, szállást, kávézót, nemzeti dohányboltot, szórakozóhelyet, autós céget, vagy bármilyen szolgáltatást, részletes leírással, fényképpel, több száz témakörben.

Mintegy 30 ezer magyarországi POI (érdekes helyek, vagyis üzletek és cégek) elérhetõségei és adatai találhatóak meg az alkalmazáson belül, ezzel hazánkban ez a legnagyobb ilyen jellegû adatbázissal rendelkezõ állomány és alkalmazás. Az Üzletkeresõ fejlesztõje 2005 óta folyamatosan szállítja naprakészen, közvetlenül az üzletek tulajdonosaitól az információt Neked, így mindig biztos lehetsz abban, hogy nem elavult adatokat kapsz majd a meglátogatni kívánt helyrõl.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerû. Rögtön belépéskor kiválaszthatjuk, hogy mekkora körzetben szeretnénk üzletet keresni (1km, 5km, 10km, 50km, vagy bármilyen távolság). Ezután, ha kiválasztunk egy hatótávolságot, kiválaszthatjuk, hogy milyen kategóriájú üzletet szeretnénk keresni, de ha már van egy jól bejáratott, ismert üzlet, amit nagyon szeretünk, azt berakhatjuk akár a kedvenceink közé is, így legközelebb gyorsabban el tudjuk majd érni.

35281_device-2013-05-06-110256.png 35280_device-2013-07-19-154306.png

Kategóriák: Kedvenceim, Vendéglátás, Szórakozás, Vásárlás, Nemzeti Dohányboltok, Kedvezmények, Szolgáltatás, Szállás, Autó-motor, Pénzügy, ATM-ek, Egészség és Egyéb. Majd a kategórián belül alkategóriák közül válogathatunk, mellyel még pontosabbá tehetjük a keresést. Pl.: a Vendéglátás alkategóriái: Étterem, Gyorsétterem, Kávézó, Pub, Cukrászda.

Végül, de nem utolsó sorban láthatjuk a keresésünk eredményét. A jobb oldalon, ha "OK"-val van jelölve egy POI, akkor az-az üzlet/bolt rendelkezik bõvített információkkal, ha viszont egy "X" van ennek a helyén akkor sajnos (még?) nem. Hogy mit is lehet érteni bõvített információ alatt? Például pontos nyitva tartás, cím, leírás, telefonszám, weboldal cím, illetve a "Vezess oda!" funkció segítségével az alkalmazás rögtön beüti a célállomást a Google Mapsbe.

Az alkalmazás nem rég kapott egy frissítést, mellyel a fejlesztõk elérhetõvé tették a Facebook megosztást, illetve a teljes értékû keresõt. Így mostantól a kedvenc helyeinket vagy akár az újonnan megismert helyeket megoszthatjuk ismerõseinkkel és fõ kategóriánként is kereshetünk a POI-k között.

Vásárolj a közeledben, találd meg a közeledben lévõ üzleteket, éttermeket, dohányboltokat!

IDE KATTINTVA tudod telepíteni az alkalmazást!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!