2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Lehûléssel kezdõdik az õsz elsõ hete, de a hétvégére ismét napsütéses meleg idõ várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-01 23:31:54
Budapest, 2013. szeptember 1., vasárnap (MTI) – Kisebb lehûléssel, záporokkal, zivatarokkal indul az õsz elsõ hete, de a hét közepétõl ismét több napsütésre lehet számítani, akár 28 Celsius-fokos meleg is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Hétfõn, szeptember 2-án a felhõátvonulások mellett több-kevesebb napsütésre mindenütt lehet számítani, számottevõ csapadék nem valószínû. Ezzel együtt többfelé megélénkül, a Dunántúlon és a fõváros térségében meg is erõsödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb hõmérséklet általában 8 és 13, a legmagasabb hõmérséklet 19 és 23 fok között várható.

Kedden napközben elszórtan várható záporesõ, néhol zivatar, s idõnként megerõsödhet a szél. A minimumhõmérséklet többnyire 10 és 15 fok között, délnyugaton 10 fok alatt valószínû. A nappali maximumok várhatóan 20 és 25 fok között alakulnak.

Szerdán napos idõ lesz gomolyfelhõkkel, csak néhol alakulhat ki kisebb zápor. Az északi szél idõnként megerõsödik. A legalacsonyabb hõmérséklet általában 9 és 14 fok között, északkeleten 9 fok alatt alakul. A legmagasabb hõmérséklet 21 és 24 fok között valószínû.

Csütörtöktõl a hét legvégéig gyengén felhõs idõ várható sok napsütéssel. A változó irányú szél mérsékelt marad, csapadék egyik nap sem valószínû. A leghidegebb órákban várhatóan 7 és 12 fok között alakul a hõmérséklet. Csütörtökön napközben 23-27 fokig, pénteken, szombaton és vasárnap akár 23-28 fokig is felmelegedhet a levegõ.

- MTI -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!