2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Tolvajok és garázdák – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-29 12:56:22
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

Az egyenruhások 27 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 2 könnyû sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon garázdaság bûntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás Sz. Benjamin, Sz. Viktória, Sz. Erika és egy fiatalkorú férfi ellen, akik 2013. szeptember 28-án 19 órakor egy korábbi nézeteltérés miatt kaszával és vasvillával jelentek meg egy hencidai férfi házánál. Az épület udvarára azonban nem tudtak bejutni, de annak kerítését megrongálták. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták a 17 és 22 év közötti helyi garázdákat, akiket elõállítottak a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket a nyomozók. A rendõrök Sz. Benjamint a kihallgatása után õrizetbe vették, három társa ellen pedig szabadlábon hagyásuk mellett folyik a nyomozás.

Rövid idõn belül elfogták a rendõrök azt a 27 éves férfit, aki 2013. szeptember 28-án éjszaka Debrecenben a Csapó utcán lévõ szórakozóhelyen egy nõ táskájából mobiltelefont, készpénzt és iratokat tulajdonított el. A tolvajt a járõrök elõállították a kapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

T. Róbert debreceni lakos ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

Debrecenben a Bajcsy Zsilinszky utcán lévõ egyik szórakozóhely elõtti közterületrõl – 2013. szeptember 29-én hajnalban – állítottak elõ a rendõrök egy 19 éves nõt. A fiatal nõ az utcán két – díszvilágítást adó – lámpatestet rongált meg úgy, hogy azok plexiburkolatát betörte. A nyomozók az elõállítást követõen gyanúsítottként hallgatták ki.

N. Aranka debreceni lakos ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás a Debreceni Rendõrkapitányságon.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!