2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

A kormány a bankokkal és civilszervezetekkel folytatandó egyeztetéseken jelöli ki, miként akarja megmenteni a lakáscélú forint- vagy devizahiteleseket. Viszont a költségvetés sok terhet nem vehet magára, és a kabinet a mielõbbi lezárásban gondolkodik, vagy mégsem - ez rajzolódik ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavaiból.

Szentjobbon zárult2009-06-12 15:50:52

 
A hátoron túli Szentjobbon zárult az a  program, ami az Így csináljuk mi címet viselte, és a múlt hónapban Biharkeresztesen megkezdett tréning, majd a földesi civil találkozó folytatása volt.

 A felnõttképzéssel foglalkozó civil szervezetek érdekképviseleti és szakmai hálózatát kívánja megszervezni és mûködtetni egy közös projektben a Katolikus Ifjúsági és Felnõttképzési Szövetség, valamint a Magyar Népfõiskolai Társaság. A program célja, hogy a civil szervezetek képviselõi felkészüljenek az érdekérvényesítésre, ismerjenek hatékony módszereket érdekeik képviseletére és hosszú távon mûködjenek együtt az érdekképviseleti munkában, tudtuk meg Harasztosi Sándor megyei koordinátortól.

« 1. oldal »