2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Újabb öt gyanúsított a Cozma-ügybenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-02 14:47:06
Újabb öt embert hallgattak ki a rendõrök gyanúsítottként a Marian Cozma válogatott kézilabdázó meggyilkolása ügyében indított nyomozásban.

A most meggyanúsított férfiak a szórakozóhelyen a gyilkosság idején kialakult verekedésben vettek részt, közvetlenül azonban nem volt közük Cozma megöléséhez. Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányág szóvivõje a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az öt férfit szerdán hallgatták ki. Csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdasággal gyanúsítják õket. Vagyis a verekedésben vettek részt, közvetlenül a gyilkossághoz nincs közük. Ezzel összesen 24 gyanúsítottja van az ügynek. Legutóbb szeptember közepén vettek õrizetbe hat embert. Késõbb újabb gyanúsítottakat hallgattak meg, de õket a mostaniakhoz hasonlóan nem vették õrizetbe.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém játékosát február 8-án egy veszprémi szórakozóhelyen kitört verekedés után szúrták halálra. Két csapattársa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zsarko Sesum életveszélyesen megsérültek. A rendõrség a korábbi hírek szerint már pontosan tudja, ki volt a gyilkos. Az ügyben öt embert életellenes bûncselekménnyel gyanúsítanak, kettõt bûnpártolással, kettõt csoportos garázdasággal. Az újabb õrizetbe vett, vagy szabadlábon védekezõ férfiak a verekedésben vettek részt, ami megelõzte a gyilkosságot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!