2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
BKV: házi õrizetben a humánpolitikai igazgatóForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-05-05 13:27:35
Házi õrizetbe került kedden a BKV volt humánpolitikai igazgatója - mondta el a Független Hírügynökségnek Dezsõ Antal, a gyanúsított ügyvédje.

Szalainé Szilágyi Eleonóra és védõje fellebbezett az elõzetes letartóztatás ellen. Ennek adott most helyt a Fõvárosi Bíróság.

A rendõrök január elején vették õrizetbe a BKV majdnem 96 milliós végkielégítéssel távozó volt humánpolitikai igazgatóját. Különösen nagy kárt okozó csalás miatt indult ellene eljárás, a számláiról több mint 54 millió forintot zároltak biztosítékul. Az igazgatónõt egyébként a Gazdagréti lakótelepen lévõ lakásából vitték el a rendõrök. A lakásban házkutatást is tartottak, számítógépet, iratokat foglaltak le. Azóta elõzetes letartóztatásban volt.

Szalainé Szilágyi Eleonóra ügyében azóta gyanúsított lett hûtlen kezelés miatt Antal Attila volt BKV-vezérigazgató, aki szintén házi õrizetben van.

A BKV-nál többféle ügyben is folyik nyomozás, köztük a Budapest Airporttal is összefüggõ vesztegetés, tanácsadói szerzõdésekkel kapcsolatos ügyek és személyi kérdések.

A közlekedési társaság humánpolitikai igazgatója a Fõvárosi Bíróság keddi döntése szerint házi õrizetbe került.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!